Chat with us, powered by LiveChat

Fysiomanager is 100% audit proof

Een audit wordt beschreven als een kwalitatieve toetsing van het zorgproces of elementen ervan. Een audit is een systematisch en onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van processen, producten of diensten in de zorg. Tijdens een audit wordt vooral gekeken naar de borging van de diverse processen en de wijze waarop dit geregeld is.
Gedurende de uitvoering van de audit zullen aantoonbare bevindingen worden vastgelegd. Deze bevindingen (audit-uitkomsten) dienen de aanvrager inzicht te verschaffen over het kwaliteitsniveau in de breedste zin van het woord.

Verschillende soorten audits

Er zijn een aantal soorten audits, de meest bekende zijn de beheers- en Plusaudits. Fysiomanager is op beide audits goed ingericht: bij iedere bewerking in het EPD is een kwaliteitsmonitor zichtbaar die aangeeft in hoeverre het dossier op dat moment aan de eisen voldoet. Tevens is te zien op welke plek een verbetering aangebracht moet worden. Daarnaast is het mogelijk om in een overall monitor, per therapeut, de dossiers over een bepaalde periode te toetsen. Ook hier wordt met percentages aangegeven in hoeverre de dossiers op orde zijn.

Fysiomanager is audit proof

Het ondergaan van een audit is vaak spannend voor veel praktijken. Dat begrijpen wij bij Fysiomanager. Inmiddels zijn veel Pluspraktijken aangesloten bij Fysiomanager en kennen wij de klappen van de zweep. Om onze gebruikers bij te staan, kunnen we u begeleiden naar het moment van de audit. Onze service desk medewerkers zijn goed op de hoogte van alle eisen. U kunt met uw vragen daarom altijd bij ons terecht. Of het nu om een Plus- of een beheers-audit gaat.

 

Tevens is het mogelijk dat een van onze medewerkers bij u langs komt om u tips te geven over de punten waar u op dient te letten tijdens de audit. Met deze begeleiding is het tot dusver nog niet voorgekomen dat een Fysiomanager gebruiker een audit niet heeft behaald. We kunnen dus met trots zeggen dat Fysiomanager werkelijk 100% audit proof is!