Chat with us, powered by LiveChat

Diëtetiek praktijksoftware

Diëtetiek EPD- en administratiesysteem in één

Als diëtiste wilt u liever bezig zijn met uw patiënten in plaats van met administratieve rompslomp. Dat begrijpen wij als geen ander. Onze software is ontwikkeld door therapeuten. Daarom weten wij precies wat belangrijk is voor paramedici. Onze missie is om uw diëtetiek praktijk te ontzorgen met een EPD en administratiesysteem in één softwarepakket. Eén totaalpakket voor uw praktijk. Dat bespaart u een hoop tijd en kosten. Bovendien hebben we handige integraties met andere producten die in de praktijk gebruikt worden, zoals Vecozo en Twinfield.

Gebruikersgemak voor uw diëtetiekpraktijk

Fysiomanager is EPD én administratiesoftware in één. Dit betekent dat u ook standaard gebruik kunt maken van agenda-, boekhouding-, facturen- en incassofunctionaliteiten. Al uw benodigde programma’s in één softwarepakket, dat zorgt voor een hoop gemak. Omdat u bij ons altijd veilig vanuit de cloud werkt, kunt u, met internettoegang,  altijd en overal met Fysiomanager werken

Breid Fysiomanager kosteloos uit met handige integraties met andere producten

Fysiomanager is niet alleen een compleet, maar tegelijkertijd ook zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en innovatief softwarepakket.  U kunt onze EPD- en administratiesoftware eenvoudig inrichten naar uw eigen gebruikersgemak en manier van werken, dankzij de vele integraties met andere diensten, die voor u beschikbaar zijn. Deze zijn geïntegreerd in Fysiomanager; direct klaar voor gebruik.

 

Gemakkelijk en probleemloos overstappen naar Fysiomanager

Wilt u overstappen van uw huidige diëtetiek praktijksoftware naar Fysiomanager? Dan krijgt u uitstekende begeleiding en zorgen we dat u snel en probleemloos over kunt stappen. Vaak kunt u al binnen één tot twee dagen na uw aanvraag volledig aan de slag met Fysiomanager.

Ook na de overstap staan onze servicedesk medewerkers  tijdens kantooruren tot uw beschikking om vragen te beantwoorden en adviezen te geven. Vragen stellen kan telefonisch, maar ook per e-mail. Via een intern automatiseringssysteem worden deze vragen opgeslagen en wordt de beantwoording gemonitord.

Download de brochure

Wilt u op uw gemak alles lezen over Fysiomanager?