Chat with us, powered by LiveChat

Diëtetiek praktijksoftware

Diëtetiek EPD- en administratiesysteem in één

Als diëtiste wilt u liever bezig zijn met uw patiënten in plaats van met administratieve rompslomp. Dat begrijpen wij als geen ander. Onze software is ontwikkeld door therapeuten. Daarom weten wij precies wat belangrijk is voor paramedici. Onze missie is om uw diëtetiek praktijk te ontzorgen met een EPD en administratiesysteem in één softwarepakket. Eén totaalpakket voor uw praktijk. Dat bespaart u een hoop tijd en kosten. Bovendien hebben we handige integraties met andere producten die in de praktijk gebruikt worden, zoals Vecozo en Twinfield.

Gebruikersgemak voor uw diëtetiekpraktijk

Fysiomanager, de slimste alles-in-één praktijksoftware, voor elke paramedicus 
Software die verder gaat dan het bijhouden van het elektronisch patiëntendossier alleen. Met Fysiomanager beheert de therapeut alle facetten van een eigentijdse praktijk: klinimetrie, behandelplannen, verslaglegging, agenda, declaraties, facturen, financiële administratie, Business Intelligence tot en met de correspondentie met klanten.

Voor de therapeut die liever wil behandelen!


Met Fysiomanager bespaart u tijd, u heeft dus meer tijd voor zorg! Slimme toepassingen en handige functies maken het leven van de therapeut eenvoudiger. Geen klik te veel, overzichtelijke functies en eigen schermindelingen. Software die u helpt fouten te voorkomen en die u overbodige handelingen uit handen neemt.


Breid Fysiomanager kosteloos uit met handige integraties met andere producten

Fysiomanager is geheel naar uw eigen wens in te richten; kies voor de geïntegreerde behandelplannen of maak uw eigen. Géén koppelingen tussen verschillende programma’s die vaak instabiel zijn. Géén extra handelingen voor het ophalen van de verzekeringsgegevens in Vecozo; het gebeurt automatisch zonder dat u eraan hoeft te denken

Gemakkelijk en probleemloos overstappen naar Fysiomanager

Wilt u overstappen van uw huidige diëtetiek praktijksoftware naar Fysiomanager? Dan krijgt u uitstekende begeleiding en zorgen we dat u snel en probleemloos over kunt stappen. Vaak kunt u al binnen één tot twee dagen na uw aanvraag volledig aan de slag met Fysiomanager.

Ook na de overstap staan onze servicedesk medewerkers  tijdens kantooruren tot uw beschikking om vragen te beantwoorden en adviezen te geven. Vragen stellen kan telefonisch, maar ook per e-mail. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 16:30 uur

Telefoon: +31 (0) 51 36 44 511

E-mail: servicedesk@fysiomanager.nl


Download de brochure

Wilt u op uw gemak alles lezen over Fysiomanager?