Chat with us, powered by LiveChat

Ergotherapie praktijksoftware

Ergotherapie EPD- en administratiesysteem in één

Als ergotherapeut wilt u liever bezig zijn met uw patiënten in plaats van met administratieve rompslomp. Dat begrijpt Fysiomanager als geen ander. Onze software is ontwikkeld door therapeuten. Daarom weten wij precies wat belangrijk is voor paramedici. Onze missie is om uw ergotherapiepraktijk te ontzorgen. Met Fysiomanager heeft u uw EPD en administratiesysteem in één softwarepakket. Eén totaalpakket voor uw praktijk. Dat bespaart u een hoop tijd en kosten.

Gemakkelijk en probleemloos overstappen naar Fysiomanager

Wilt u overstappen van uw huidige ergotherapie praktijksoftware naar Fysiomanager? Dan krijgt u uitstekende begeleiding en zorgen we dat u snel en probleemloos over kunt. Vaak kunt u al binnen één tot twee dagen na uw aanvraag volledig aan de slag met Fysiomanager.

ergotherapie_blokken

Diensten geïntegreerd met Fysiomanager

Fysiomanager is niet alleen een compleet, maar ook zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en innovatief softwarepakket. U kunt onze EPD- en administratiesoftware eenvoudig inrichten naar uw eigen gebruikersgemak en manier van werken, dankzij de vele integraties met andere diensten die voor u beschikbaar zijn.

Gebruikersgemak voor uw ergotherapiepraktijk

Fysiomanager is EPD én administratiesoftware in één. Dit betekent dat u ook standaard gebruik kunt maken van agenda-, boekhouding-, facturen- en incassofunctionaliteiten met de praktijksoftware van Fysiomanager. Al uw benodigde programma’s in één softwarepakket, dat zorgt voor een hoop gemak. Omdat u met Fysiomanager veilig vanuit de cloud werkt, kunt u altijd en overal werken met Fysiomanager wanneer u toegang heeft tot internet.

Download de brochure

Wilt u op uw gemak alles lezen over Fysiomanager?