Chat with us, powered by LiveChat

Huidtherapie

praktijksoftware

Huidtherapie EPD- en administratiesysteem in één

Als huidtherapeut wilt u liever bezig zijn met uw patiënten in plaats van met administratieve rompslomp. Dat begrijpen wij als geen ander. Onze software is ontwikkeld door therapeuten. Daarom weten wij precies wat belangrijk is voor paramedici. Onze missie is om uw huidtherapiepraktijk te ontzorgen. Met Fysiomanager heeft u uw EPD en administratiesysteem in één softwarepakket. Eén totaalpakket voor uw praktijk. Dat bespaart u een hoop tijd en kosten.

Gebruikersgemak voor uw huidtherapiepraktijk

Fysiomanager is EPD én administratiesoftware in één. Dit betekent dat u ook standaard gebruik kunt maken van agenda-, boekhouding-, facturen- en incassofunctionaliteiten. Al uw benodigde programma’s in één softwarepakket, dat zorgt voor een hoop gemak. Omdat u met Fysiomanager veilig vanuit de cloud werkt, kunt u altijd en overal werken met Fysiomanager wanneer u toegang heeft tot internet.

Breid Fysiomanager kosteloos uit met handige integraties met andere diensten

Fysiomanager is niet alleen een compleet, maar tegelijkertijd ook zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en innovatief softwarepakket. U kunt onze EPD- en administratiesoftware eenvoudig inrichten naar uw eigen smaak en manier van werken, dankzij de vele integraties met andere diensten die voor u beschikbaar zijn.Denk hierbij bijvoorbeeld aan de integratie met Twinfield, Mediquest, enzovoort. Al deze diensten zijn in Fysiomanager geïntegreerd; direct klaar voor gebruik. Bekijk alle diensten die we in het softwaresysteem hebben geïntegreerd.

Gemakkelijk en probleemloos overstappen naar Fysiomanager

Wilt u overstappen van uw huidige huidtherapie EPD naar Fysiomanager? Dan krijgt u uitstekende begeleiding en zorgen we dat u snel en probleemloos over kunt stappen. Vaak kunt u al binnen één tot twee dagen na uw aanvraag volledig aan de slag met Fysiomanager. Meer weten over onze overstapservice?


<

Download de brochure

Wilt u op uw gemak alles lezen over Fysiomanager? Als u  liever een demo aanvraagt neem dan contact met ons op.