Multidisciplinaire organisatie

praktijksoftware

Multidisciplinair EPD- en administratiesysteem in één

Wanneer u met meerdere disciplines werkt binnen één praktijk, kan het veel voordelen hebben om vanuit één EPD- en administratiesysteem te werken. U zoekt dan praktijksoftware waar alle paramedische disciplines mee kunnen werken, zonder problemen en zonder moeilijkheden. Dat begrijpt  Fysiomanager als geen ander. Onze software is ontwikkeld door fysiotherapeuten. Daarom weten wij precies wat belangrijk is voor paramedici. Onze missie is om uw fysiotherapiepraktijk te ontzorgen, ook wanneer u met meerdere disciplines tegelijk werkt. Met Fysiomanager heeft u uw EPD en administratiesysteem in één softwarepakket voor uw gehele praktijk. Dat bespaart u een hoop tijd en kosten.

Gebruikersgemak voor uw multidisciplinaire praktijk

Fysiomanager is EPD én administratiesoftware in één. Dit betekent dat u ook standaard gebruik kunt maken van agenda-, boekhouding-, facturen- en incassofunctionaliteiten met de software van Fysiomanager. Al uw benodigde programma’s in één softwarepakket, dat zorgt voor een hoop gemak. Omdat u met Fysiomanager veilig vanuit de cloud werkt, kunt u altijd en overal werken met Fysiomanager. Dus ook bij de aan huis behandelingen wanneer u toegang heeft tot internet.

Breid Fysiomanager kosteloos uit met handige koppelingen

Fysiomanager is niet alleen een compleet, maar tegelijkertijd ook zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en innovatief softwarepakket. U kunt onze EPD- en administratiesoftware eenvoudig inrichten naar uw eigen smaak en manier van werken, dankzij de vele koppelingen die voor u beschikbaar zijn.

Gemakkelijk en probleemloos overstappen naar Fysiomanager

Wilt u overstappen van uw huidige EPD naar Fysiomanager? Dan krijgt u uitstekende begeleiding en zorgen we dat u snel en probleemloos over kunt stappen. Vaak kunt u al binnen één tot twee dagen na uw aanvraag volledig aan de slag met Fysiomanager.

Download de brochure

Wilt u op uw gemak alles lezen over Fysiomanager?