Chat with us, powered by LiveChat

Oefentherapie

praktijksoftware

Oefentherapie EPD- en administratiesysteem in één

Als oefentherapeut wilt u liever bezig zijn met uw patiënten in plaats van met administratieve rompslomp. Dat begrijpt Fysiomanager als geen ander. Onze software is ontwikkeld door therapeuten en daarom weten wij precies wat belangrijk is voor oefentherapeuten. Onze missie is om uw oefentherapiepraktijk te ontzorgen. Met Fysiomanager heeft u uw EPD en administratiesysteem in één softwarepakket. Eén totaalpakket voor uw praktijk. Dat bespaart u een hoop tijd en kosten.

In samenwerking met de VVOCM voegen we regelmatig de nieuwe richtlijnen voor de oefentherapeut toe in het EPD.  Zo hebt u altijd de meest actuele richtlijnen bij de hand.

Gebruikersgemak voor uw oefentherapiepraktijk

Omdat het één softwarepakket is, een EPD én administratiesoftware in één, kunt u standaard gebruik maken van agenda-, boekhouding-, facturen- en incassofunctionaliteiten. Al uw benodigde programma’s in één softwarepakket, dat zorgt voor een hoop gemak. Omdat u veilig vanuit de cloud werkt, kunt u altijd en overal werken met Fysiomanager wanneer u toegang heeft tot internet.

Breid Fysiomanager kosteloos uit met handige integraties

Fysiomanager is niet alleen een compleet, maar tegelijkertijd ook zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en innovatief softwarepakket. U kunt onze EPD- en administratiesoftware eenvoudig inrichten naar uw eigen smaak en manier van werken, dankzij de vele integraties met andere diensten, die voor u beschikbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende oefensoftware dankzij de verbinding met SmartFysio, Fytek en Physitrack.

Gemakkelijk en probleemloos overstappen naar Fysiomanager

Wilt u overstappen van uw huidige oefentherapie EPD naar Fysiomanager? Dan krijgt u uitstekende begeleiding en zorgen we dat u snel en probleemloos over kunt stappen. Vaak kunt u al binnen één tot twee dagen na uw aanvraag volledig aan de slag.

Download de brochure

Wilt u op uw gemak alles lezen over Fysiomanager?