Chat with us, powered by LiveChat

Psychologie

praktijksoftware

Psychologie EPD- en administratiesysteem in één

Als psycholoog wilt u liever bezig zijn met uw patiënten in plaats van met administratieve rompslomp. Dat begrijpt Fysiomanager als geen ander. Onze software is ontwikkeld door fysiotherapeuten. Daarom weten wij precies wat belangrijk is voor paramedici. Onze missie is om uw psychologiepraktijk te ontzorgen. Met Fysiomanager heeft u uw EPD en administratiesysteem in één softwarepakket. Eén totaalpakket voor uw praktijk. Dat bespaart u een hoop tijd en kosten.

Gebruikersgemak voor uw psychologiepraktijk

Fysiomanager is EPD én administratiesoftware in één. Dit betekent dat u ook standaard gebruik kunt maken van agenda-, boekhouding-, facturen- en incassofunctionaliteiten met de software van Fysiomanager. Al uw benodigde programma’s in één softwarepakket, dat zorgt voor een hoop gemak. Omdat u met Fysiomanager veilig vanuit de cloud werkt, kunt u altijd en overal werken met Fysiomanager wanneer u toegang heeft tot internet.

Breid Fysiomanager kosteloos uit met handige koppelingen

Fysiomanager is niet alleen een compleet, maar tegelijkertijd ook zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en innovatief softwarepakket. U kunt onze EPD- en administratiesoftware eenvoudig inrichten naar uw eigen smaak en manier van werken, dankzij de vele koppelingen die voor u beschikbaar zijn.

Gemakkelijk en probleemloos overstappen naar Fysiomanager

Wilt u overstappen van uw huidige psychologie EPD naar Fysiomanager? Dan krijgt u uitstekende begeleiding en zorgen we dat u snel en probleemloos over kunt stappen. Vaak kunt u al binnen één tot twee dagen na uw aanvraag volledig aan de slag met Fysiomanager.

Ook na de overstap staan onze servicedesk medewerkers  tijdens kantooruren tot uw beschikking om vragen te beantwoorden en adviezen te geven. Vragen stellen kan telefonisch, maar ook per e-mail. Via een intern automatiseringssysteem worden deze vragen opgeslagen en wordt de beantwoording gemonitord.

Download de brochure

Wilt u op uw gemak alles lezen over Fysiomanager?