Chat with us, powered by LiveChat

Complete praktijksoftware

Fysiomanager is veel meer dan een elektronisch patiënten dossier voor paramedici alleen. Met Fysiomanager haalt u complete software in huis waarmee u uw praktijkvoering kunt ontzorgen. Bespaar tijd en kosten en laat uw behandelaars genieten van overzichtelijke en functionele software ontwikkeld voor en door therapeuten.

Fysiomanager ontzorgt

Fysiomanager is een elektronisch patiënten dossier én administratiesoftware in één. Controleer én beheer moeiteloos uw agenda, declaraties, verslaglegging (EPD), financiële administratie en het eenvoudig schrijven van e-mails en brieven. Fysiomanager denkt daarnaast met u mee over gemak. Wij hebben Online Plannen ontwikkeld om nieuwe patiënten en uw behandelaars van gemak te dienen. Vergemakkelijk uw documentatie met de Fysiomanager app en maak gebruik van onze handige integraties om uw pakket uit te breiden met de functionaliteiten die u zelf wenst. Al uw benodigde programma’s in één softwarepakket, dat zorgt voor een hoop gemak.

Met de module Online plannen hebben nieuwe patiënten de mogelijkheid om zich via uw website aan te melden en, indien gewenst, in te plannen voor een eerste afspraak. Na het aanmelden heeft de patiënt de gelegenheid om direct online vragenlijsten in te vullen. Meer weten? Bekijk hier de online demo

.

Altijd en overal aan het werk

Met Fysiomanager staat uw EPD in de Cloud heeft staan. Veilig en supersnel. U hoeft geen software aan te schaffen voor het gebruik van Fysiomanager. Met Fysiomanager sluit u een contract per maand, per gebruiker af. Wij zorgen voor het onderhoud én beheer. U als gebruiker kunt altijd en overal gebruik maken van de software over het internet.

Bovendien wordt er elke 2 uur een back-up van de database gemaakt. Deze technische aanpassing maakt Fysiomanager sneller en veiliger; het is nu met afstand het snelste systeem dat er is!

Altijd verzekerd van goede ondersteuning

Als gebruiker van Fysiomanager bent u verzekerd van ondersteuning en goede service. Wanneer u start met het gebruiken van Fysiomanager wordt u begeleid en goed opgeleid, zodat de medewerkers van uw praktijk zonder problemen aan de slag kunnen met de praktijksoftware van Fysiomanager. Ook daarna is het mogelijk om consultancy bij u in de praktijk te krijgen. Omdat Fysiomanager jaarlijks verschillende webinars organiseert, kunt u meer inzicht te krijgen in de vele mogelijkheden van Fysiomanager. Komt u er toch een keer niet uit? Dan zitten onze servicedesk medewerkers voor u klaar om u ondersteuning te bieden en antwoord te geven op al uw vragen.

NEN7510 Gecertificeerd

Fysiomanager heeft de NEN7510 audit behaald en is nu gecertificeerd. De audit is uitgevoerd door de gerenommeerde audit instantie Lloyds Register. De NEN7510 is een certificaat dat gericht is op de veiligheid van gegevens, zowel uw gegevens die binnen Fysiomanager worden gebruikt als de veiligheid van de organisatie. Met het behalen van dit certificaat is aantoonbaar gemaakt dat Fysiomanager een veilige dienst is waarmee u met een gerust hart uw praktijk mee kunt automatiseren.

Daarnaast hebben we recentelijk (juli 2019) een nieuwe certificering toe mogen voegen, de Nen1750 – 1 : 2017. Met deze norm voor Medische informatie & informatiebeveiliging in de Zorg hebben we weer een extra stap gezet om uw informatie nóg beter te beveiligen.

Heeft u vragen over Fysiomanager?

Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug!