Chat with us, powered by LiveChat

Tools

Fysiomanager is innovatief en vooruitstrevend. U kunt van ons verwachten dat we met u mee blijven denken over manieren om uw praktijkvoering te vergemakkelijken. Hieronder ziet u enkele functies van Fysiomanager, die u naar wens kunt gebruiken binnen onze software.

NieuweAfspraak

Online plannen

Met de module Online plannen kunt u uw nieuwe patiënten de mogelijkheid bieden om zich via uw website aan te melden en, indien gewenst, in te plannen voor een eerste afspraak. Na het aanmelden kunt u de patiënt bovendien de gelegenheid geven om direct online vragenlijsten in te vullen.

App

Fysiomanager App

Met de Fysiomanager app kunt u afbeeldingen van uw tablet of smartphone in het patiëntdossier in Fysiomanager plaatsen. Wilt u bijvoorbeeld de voortgang van uw patiënt visueel vastleggen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de houding aan het begin van het behandeltraject en aan het eind. Dan kunt u deze foto’s, met behulp van de app, heel gemakkelijk toevoegen aan het dossier van uw patiënt in Fysiomanager. Maar ook een scan van een verwijzingen is snel in Fysiomanager geplaatst.

 

Dit is handig wanneer u veel op huisbezoek bent, maar ook binnen de praktijk. De app is eenvoudig te koppelen aan Fysiomanager, waardoor uw tablet of smartphone een verlengstuk van uw behandeling wordt. Om privacyredenen zal de afbeelding uiteraard niet opgeslagen worden op uw tablet of smartphone, maar enkel in Fysiomanager.

Download de app voor:

3. Audit_proof

100% audit proof

Een audit wordt beschreven als een kwalitatieve toetsing van het zorgproces of elementen ervan. Een audit is een systematisch en onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van processen, producten of diensten in de zorg. Tijdens een audit wordt vooral gekeken naar de borging van de diverse processen en de wijze waarop dit geregeld is.
Het ondergaan van een audit is vaak spannend voor veel praktijken. Dat begrijpen wij bij Fysiomanager. Inmiddels zijn veel Pluspraktijken aangesloten bij Fysiomanager en kennen wij de klappen van de zweep. Om onze gebruikers bij te staan, kunnen we u begeleiden naar het moment van de audit. Onze service desk medewerkers zijn goed op de hoogte van alle eisen. U kunt met uw vragen daarom altijd bij ons terecht. Of het nu om een Plus- of een beheers-audit gaat.

WOH_logo_mijnzorgtoegang_CMYK kopie

MijnZorgtoegang: Vragenlijsten online voor de patiënt

Met MijnZorgtoegang biedt u, aan uw patiënten, een unieke mogelijkheid om online betrokken te zijn bij het zorgproces. Voorafgaand en tijdens de behandeling kunt u vragenlijsten aan uw patiënt aanbieden. De ingevulde vragenlijsten zijn direct beschikbaar in het EPD in Fysiomanager: als therapeut hoeft u daar niets meer aan te doen.

 

Het systeem voorziet ook in een systematiek van notificatie: de patiënt krijgt een mail dat er een vragenlijst klaar staat. En als er geen respons is binnen een instelbare periode worden er automatisch herinneringen gestuurd. Door de overzichtsfunctie in Fysiomanager te gebruiken, weet u exact welke vragenlijsten gepubliceerd zijn.

 

Binnen de standaard-procedures en standaard-behandelplannen kunt u bovendien vooraf al aangeven welke lijsten standaard naar de patiënt worden gestuurd, dat scheelt tijd! Bekijk het informatieblad voor de patiënt.

6. Easy_office_online

Easy Office Online

Zelfs nog voordat u de telefoon opneemt, ziet u welke patiënt op dat moment belt. Dit is ideaal omdat u meteen kunt zien wat de situatie is van de patiënt en wat er is afgesproken. Afspraken kunnen direct worden ingepland. Maar ook voor de beleving van de patiënten is dit een voordeel. U weet immers direct alles, waardoor uw patiënten zich herkend voelen, hetgeen zorgt voor een stukje klantenbinding.
Met Easy Office Online wordt uw praktijk aangesloten op bellen via internet. Zo krijgt u in een klap de beschikking over alle functies van een hypermoderne telefooncentrale. Makkelijk te bedienen via een webpagina en flexibel schaalbaar van één tot honderden toestellen.