Chat with us, powered by LiveChat

Fact4Fysio

MijnFysiomanager van Fact4Fysio is de totaaloplossing voor uw financiële boekhouding! Door de integratie van de beste financiële applicaties voor uw praktijk in één portal en het volledig geautomatiseerd verzorgen van uw administratie wordt u maximaal ontzorgd en heeft u tegelijkertijd altijd actueel inzicht in uw praktijkresultaten. En dat tegen vaste scherpe maandtarieven.

 

Uw administratie met zorg behandeld

MijnFysiomanager neemt uw  financiële administratie uit handen. U verzorgt de declaraties in Fysiomanager en door de integratie van Twinfield worden deze automatisch verwerkt. Uw bonnen en inkoopfacturen hoeft u alleen te scannen en te mailen. Deze worden dagelijks door onze boekhoudstraat voor u verwerkt in Twinfield. Uw bank wordt gekoppeld en de bankmutaties worden ook dagelijks door de boekhoudstraat verwerkt. Uw salarispakket wordt eveneens geïntegreerd en de loonjournaalpost wordt automatisch verwerkt in Twinfield. Daarnaast ondersteunen wij u bij uw debiteurenbeheer. Door deze zorg voor uw administratie hebt u meer tijd voor uw patiënten.

 

Altijd op de juiste koers door de juiste cijfers

Fact4Fysio zorgt er voor dat u inzicht krijgt in uw praktijkresultaten: omzet en resultaat per locatie en per activiteit per maand. Wij zorgen, in overleg met u, voor de inrichting van de omzetrubrieken, de kostenplaatsen in Twinfield en de automatische integratie van de loonjournaalpost per medewerker aan Twinfield. Uw resultaten worden inzichtelijk gemaakt in uw eigen praktijkcockpit MijnFysiomanager. Zo heeft u altijd inzicht en kunt u tijdig sturen op belangrijke ontwikkelingen

 

Ontzorgen

Van factuur tot jaarrekening, Fact4Fysio ontzorgt u volledig op financiële gebied. De financiële gegevens uit Fysiomanager worden gekoppeld waardoor MijnFysiomanager ontstaat. De diensten die achter de schermen uitgevoerd dienen te worden om een juiste en actuele administratie te creëren, worden uitgevoerd door Fact4Fysio. Financiële boekingen worden online verwerkt waardoor vervolgens bankmutaties, de salarisadministratie, het debiteurenbeheer en de rest van de boekhouding volledig digitaal afgewerkt kan worden. Door dit gedigitaliseerde proces in MijnFysiomanager hoeft u op administratief gebied slechts de declaraties nog juist te verwerken, de inkoopfacturen te scannen en de uren van uw werknemers door te geven.

 

Kijk voor meer informatie en de online prijsbepaler op www.fact4fysio.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden voor uw praktijk zullen bespreken.
Lees hier de ervaring van Praktijk Dommelen met MijnFysiomanager