Chat with us, powered by LiveChat

Fysio Prestatie Monitor

Fysio Prestatie Monitor (FPM) is een meetinstrument dat op geautomatiseerde basis inzicht geeft in de patiëntervaring van uw fysiotherapiepraktijk. De patiëntervaring wordt door Fysio Prestatie Monitor gemeten door middel van de CQ-index. De resultaten van de ingevulde enquêtes zijn continu online door u in te zien.

 

Met FPM kunt u de resultaten per therapeut vergelijken met het praktijkgemiddelde (interne benchmark) en de resultaten van uw eigen praktijk vergelijken met branchegemiddelden (externe benchmark).

 

Over CQ-Index dataverzameling door FPM vanuit Fysiomanager

Fysio Prestatie Monitor wil een bijdrage leveren aan de patiëntgerichtheid en transparantie in de zorg. Dit doen zij door op patiëntvriendelijke wijze de mogelijkheid te bieden om kwaliteitservaringen te delen. En op zorgverlener vriendelijke wijze deze informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken.

 

De ervaring van uw patiënt staat hierbij centraal. Al uw patiënten worden, indien zij hiermee instemmen, na hun behandelingen automatisch uitgenodigd voor deelname aan een online (of schriftelijke) vragenlijst van Fysio Prestatie Monitor. De resultaten worden anoniem aan u teruggekoppeld via een online monitor waarmee u intern en extern prestaties kunt vergelijken, filteren en uitsplitsen.

 

Dataverzameling voor en door de fysiotherapeut

U bepaalt als fysiotherapiepraktijk op welke wijze de dataverzamelingsfaciliteiten worden ingezet. U bent dus “eigenaar” van de verzamelde data. Fysiomanager facilliteert de mogelijkheid om de data te gebruiken voor externe doeleinden. Oplevering aan bijvoorbeeld Kwaliefy, zorgverzekeraars of een netwerkorganisatie. Dit is volledig bij de investering inbegrepen.