Chat with us, powered by LiveChat

Fysiosoft

Fytek is een simpel, snel en innovatief systeem voor het verstrekken van huiswerkoefeningen en trainingsschema’s. Digitaal én op papier. Standaard én persoonlijk.

 

Fytek is een softwarepakket ter automatisering van uw fysiopraktijk. Het vergemakkelijkt het meegeven en bijhouden van oefeningen aan uw patiënten, en kan eenvoudig aan het Elektronisch Patiënten Dossier worden gekoppeld. Zo kunt u meer tijd vrijmaken voor uw patiënten.

 

Standaard programma’s én losse oefeningen

Fytek bevat standaard programma’s waarin bepaalde oefeningen al zijn samengesteld. Dit scheelt u een hoop tijd bij het kiezen van de juiste behandeling voor uw cliënten. Natuurlijk kunt u ook zelf programma’s samenstellen uit een zeer complete verzameling van losse oefeningen. Iedere oefening is voorzien van duidelijk beeldmateriaal.
Dankzij de integratie van Fytek in Fysiomanager is het mogelijk om vanuit Fysiomanager direct contact te leggen met Fytek. Apart inloggen hoeft niet meer en vanaf de patiëntkaart of vanuit het EPD van Fysiomanager komt u direct in Fytek. Indien de patiëntgegevens in Fytek nog niet aanwezig zijn worden de gegevens vanuit Fysiomanager automatisch in Fytek geplaatst: dubbele invoer behoort daarmee tot het verleden.