Chat with us, powered by LiveChat

Physitrack

Physitrack is een digitaal oefenprogramma dat u helpt patiënten beter voor te lichten en te motiveren door middel van oefenvideo’s.

Instructies op papier meegeven aan de patiënt heeft als nadeel dat het soms niet geheel duidelijk is voor de patiënt hoe een bepaalde oefening moet worden. Bovendien kan iemand dit papier per ongeluk kwijtraken. Physitrack is gemaakt om deze problemen op te lossen.

Met keuze uit bijna 1.700 Nederlands gesproken oefenvideo’s kunt u voor al uw patiënten een uniek programma samenstellen. Uw patiënt krijgt inloggegevens waar hij/zij mee in kan loggen via de website. Per dag staat genoteerd welke oefeningen de patiënt uit moet voeren, hoe vaak deze herhaald moeten worden en hoeveel sets er gedaan moeten worden.

Elk filmpje bevat een uitleg die te lezen, te horen en te zien is. Wanneer de oefening is uitgevoerd klikt de patiënt op ‘Voltooid’ en voegt eventuele opmerkingen/(pijn)klachten toe. Om ervoor te zorgen dat uw patiënt de oefeningen ook daadwerkelijk uitvoert, ontvangt hij/zij een notificatie van het moment dat er geoefend moet worden. Zo blijft u met Physitrack op de hoogte van de voortgang en eventuele klachten van uw patiënt.

Physitrack integreren met uw Fysiomanager is heel eenvoudig. Met slechts enkele klikken is dit geregeld. Hier kunt u meer informatie vinden over het koppelen van Fysiomanager aan Physitrack.