Chat with us, powered by LiveChat

Komt een hacker bij de fysio…

Fysiomanager hoofdsponsor Dag van de Fysiotherapeut 2017

Op 24 november 2017 organiseert het KNGF de Dag van de Fysiotherapeut. Op dit belangrijke congres wordt u op de hoogte gebracht van alle recente en toekomstige ontwikkelingen in het vakgebied. Een belangrijke dag die geen fysiotherapeut mag missen. Vanwege het belang is Fysiomanager Gouden sponsor van het congres, waarmee wij ons steentje bijdragen aan de beroepsgroep fysiotherapie in Nederland. Fysiomanager is gevraagd een lezing te verzorgen over belangrijke ontwikkelingen waarop u (nu al) met onze software kunt inspelen. We hebben een zeer interessante spreker vastgelegd: Brenno de Winter. Deze beveiligingsanalist, bekend van radio en TV, is een echte expert op dit thema. Hij zal op ons verzoek dieper ingaan op de gevolgen van digitalisering voor de fysiotherapeut. Dit zal hij doen in de tweede sessieronde in zaal 1.04. Daarnaast kunt u Fysiomanager vinden bij stand 8 en 9. Zien we u daar?

Heeft u zich al ingeschreven voor de Dag van de Fysiotherapeut? Dit kan hier.

Komt een hacker bij de fysio…

Tijdens de Dag van de Fysiotherapeut ontvangt Fysiomanager beveiligingsanalist Brenno de Winter die zal spreken over de risico’s en de kansen van digitalisering.

Het uitvoeren van een goed behandelplan staat of valt met goede dossiervorming. Digitalisering kan de kwaliteit en de klantervaring fors vooruit helpen. Maar in een wereld vol hackers en strakker wordende Europese regelgeving is het speelveld wel complexer aan het worden. Hoe ga je met de toenemende digitale eisen en verwachtingen om zonder alle behandeltijd aan automatisering, compliance en het maken van risicoinschattingen kwijt te zijn. In zijn toespraak gaat OV-chipkaarthacker en beveiligingsanalist Brenno de Winter in op de snel veranderende wereld, de bedreigingen, dilemma’s en vooral ook de kansen in de zorg. Wie de informatiesamenleving niet omhelst zal kansen missen, maar wie niet bij de risico’s stilstaat maakt zichzelf speelbal van criminelen, toezichthouders en concurrenten. Hoe houdt de fysiotherapeut zich staande in zo’n wereld?

andrew-neel-117763
Brenno de Winter

Over Brenno de Winter

Brenno de Winter, 1971, schreef zijn eerste computerprogramma op vijfjarige leeftijd. In zijn carrière programmeert, hackt en onderzoekt hij erop los. In 2011 reist hij weken op een gehackte OV-chipkaart, toonde datalek na datalek aan en werd Journalist van het Jaar. Bij herhaling toont hij de zwakheden van de informatiesamenleving aan en wijst hij op de gevaren die op de samenleving afkomen. In zijn laatste boek ‘Digitale stormvloed’ (derde druk) waarschuwt hij voor de ontwikkelingen die als een golf op ons afkomen en op de vele vraagstukken waar politiek en bedrijfsleven nauwelijks een antwoord op formuleert. In zijn onderzoeken benadrukt hij de mogelijkheden om bedreigingen om te buigen in kansen.

 

 

 

Over Fysiomanager

Fysiomanager 2.0: het moderne, meest up-to-date softwarepakket “in the cloud” voor fysiotherapeuten en andere paramedici. U controleert en beheert agenda, declaraties, EPD, correspondentie en administratie. Via het patiënten-portaal op uw website wordt de patiëntenkaart automatisch aangemaakt en de eerste afspraak rechtstreeks in uw agenda gepland. Fysiomanager 2.0 heeft een nieuwe navigatie met eigen schermindeling die uitblinkt in gemak en overzichtelijkheid. Uw automatiseringskosten lopen in de pas met uw omzet: er wordt alleen betaald voor het aantal geplande behandeluren, inloggen is gratis! Alle gebruikers -ook parttimers- krijgen een eigen account! Het tarief is inclusief het uitstekende boekhoudprogramma Twinfield. Hét pakket ontwikkeld vóór en door fysiotherapeuten. Fysiomanager 2.0: Altijd in beweging!

Wilt u nu al contact met één van onze medewerkers? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Naam*

neem contact met mij op via
E-mailTelefoonGeen voorkeur

E-mail

Uw telefoonnummer

Met de verzending ga ik akkoord dat bovenstaande gegevens door World of Health / Fysiomanager worden verwerkt.