Chat with us, powered by LiveChat

Webinars

Meerdere keren per jaar bieden we gratis webinars aan voor al onze klanten zodat je binnen één uur op de hoogte bent van alle ins & outs van Fysiomanager. We hebben diverse onderwerpen waar je uitleg of toelichting over kunt krijgen.

Hou de website of onze socialmediakanalen in de gaten voor de exacte data, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.
vrouw videocall

Kijk hier welke webinars je kunt volgen

Procedurebeheer

Productenbeheer

In één uur op de hoogte van zowel de initiële als de inhoudelijke inrichting van het onderdeel Procedure beheer.

Met een product kun je een reeks behandelingen als totaalbedrag factureren aan een bedrijf, patiënt of als beweegprogramma aan een zorgverzekeraar.

Online plannen

Nieuwste mogelijkheden van Fysiomanager

Met de module Online plannen biedt je nieuwe patiënten de mogelijkheid om zich via jouw website aan te melden en, indien gewenst, in te plannen. Na het aanmelden kun je de patiënt bovendien de gelegenheid geven om meteen vragenlijsten online in te vullen.

Deze webinar is bedoeld om de mogelijkheden en aanpassingen die tijdens de laatste updates zijn gedaan, nader toe te lichten.

MijnZorgtoegang.nl

Declaratieproces en verwerken retour informatie

Om patiënten de mogelijkheid te bieden om vragenlijsten online in te vullen, kan gebruik gemaakt worden van MijnZorgtoegang.nl.

Het declareren binnen Fysiomanager is op zich een eenvoudig proces, maar voor een nieuwe medewerker is dit een onmisbare uitleg van de werkwijze. Ook voor meer ervaren medewerkers worden er handige tips gegeven en worden verschillende situaties behandeld. Zo wordt er bijvoorbeeld specifiek gekeken naar de functie deelcrediteren, waarbij deelbedragen gecrediteerd kunnen worden.

Fysiomanager Analytics

Correspondentiebeheer

Voor de noodzakelijke Business Intelligence is er Fysiomanager Analytics. Hiermee heeft de praktijkhouder alle informatie over kostenbeheersing, omzet(groepen) en urenregistraties inzichtelijk. Er is erg veel mogelijk en het is gebruikersvriendelijk. In dit webinar laten we je graag alle mogelijkheden zien!

Het aanmaken van nieuwe en het wijzigen van bestaande briefsjablonen en alle mogelijkheden daarbij. Hoe richt ik de briefsjablonen op een dusdanige manier in dat de meeste gegevens automatisch in de brief terecht komen?

Combinatie verschillende onderwerpen (webinar ‘op maat’)

Fysiomanager App (+Documentenarchief)

In dit webinar zullen verschillende, kortere onderwerpen behandeld worden. De deelnemers kunnen van tevoren aangeven welke onderwerpen ze graag behandeld zouden willen zien.

Meer weten over alle ins-and-outs van de Fysiomanager-app? In dit webinar ben je in een uurtje weer op de hoogte van alle handige functies en nieuwe toepassingen.

Blijf op de hoogte en ontvang de nieuwsbrief​