Chat with us, powered by LiveChat

FAQ

Wat is Fysiomanager?

Fysiomanager is een totaal oplossing voor de paramedische sector. Vanuit Fysiomanager kunnen alle administratieve zaken worden afgehandeld, van declaratie tot beroepsinhoudelijk processen. Fysiomanager is vanuit de praktijk ontwikkeld, waardoor u veel tijd bespaart.

Ik heb meerdere locaties, wat is het voordeel van Fysiomanager?

Omdat Fysiomanager een internet applicatie is, kan er vanaf iedere locatie worden ingelogd in het systeem. Binnen één pakket zijn meerdere vestigingen aan te maken. Aan iedere vestiging zijn dan weer therapeuten te koppelen. Hierdoor is het ideaal voor praktijken met meerdere vestigingen: vanuit iedere vestiging zijn alle agenda’s te beheren. Bovendien zijn alle inhoudelijke sjablonen direct voor iedereen toegankelijk. Een therapeut die op meerdere vestigingen werkt kan één agenda gebruiken, waardoor hij overzicht houdt op zijn dagindeling.

Ik heb meerdere beroepsgroepen in mijn praktijk, zij willen elk een eigen boekhouding, kan dat in één pakket?

Jazeker. Fysiomanager is zeer flexibel en biedt de mogelijkheid om per beroepsgroep de financiële administratie boekhoudkundig volledig te scheiden. En dat terwijl u toch in één pakket werkt. Dat scheelt tijd en kosten. Fysiomanager kan ook volledig overweg met de BTW.

Heeft u nog vragen?

Laat uw gegevens achter en dan bellen wij u terug!