Chat with us, powered by LiveChat

De MijnZorgtoegang-app: nooit meer een vergeten afspraak

Fysiomanager introduceert de MijnZorgtoegang-app voor uw patiënten! Hét digitale visitekaartje waarmee uw patiënten uw praktijk altijd bij de hand hebben. Nooit meer een vergeten afspraak; met de MijnZorgtoegang-app hebben patiënten hun afspraken altijd overzichtelijk in beeld en krijgen ze automatisch een tijdige reminder. Uw “no-show” zal zeker afnemen!

De MijnZorgtoegang-app kan qua kleurstelling geheel worden aangepast: hierdoor past de app heel mooi bij de huisstijl van uw praktijk. Voeg uw foto, logo, telefoonnummer en adres toe: zo is uw praktijkinformatie altijd binnen handbereik.

De patiënt kan vanuit de app direct met uw praktijk bellen, de website bekijken of alvast de route plannen. Via de “online plannen”-module, die geïntegreerd is in de app, kunnen patiënten een eerste afspraak rechtstreeks vanuit de app maken. De MijnZorgtoegang-app is voor uw patiënten helemaal gratis: de app is nu al te downloaden in de App-stores van Apple en Google (Android).

De app is gekoppeld aan MijnZorgtoegang. Maakt u nog geen gebruik van MijnZorgtoegang dan kunt u hier de module aanvragen.

Tarieven

Met de MijnZorgtoegang-app zijn uw patiënten voortaan digitaal met de praktijk verbonden. Nooit meer een vergeten afspraak, de “no-show” en de hierdoor ontstane kosten worden enorm teruggedrongen. Kies nu voor dit unieke nieuwe product van Fysiomanager zodat uw klanten altijd toegang hebben tot uw praktijk én hun afspraken.

Ondersteuning

Voor praktijken die kiezen voor de MijnZorgtoegang-app zijn er speciale patiëntfolders en wachtkamerposters beschikbaar. Indien u in uw praktijk beschikt over Narrowcasting, kunnen wij u ook voorzien van goede beelden en teksten. Zo brengt u de app optimaal onder aandacht van uw patiënten! De gehele praktijkset (poster, flyer, animatie voor Narrowcasting) is nu voor €60,- verkrijgbaar. U kunt hier de preview van de flyer en poster bekijken.
De praktijkset kunt u hier direct aanvragen.

Naam van uw praktijk.*

Uw naam*

E-mailadres*

Met de verzending ga ik akkoord dat bovenstaande gegevens door World of Health / Fysiomanager worden verwerkt.