Chat with us, powered by LiveChat

Fysiomanager wil blijven leren van de bevindingen, opmerkingen en feedback van onze gebruikers. Daarom interviewen we regelmatig therapeuten die met onze software werken. We vragen ze naar hun bevindingen: wat doen we goed, wat kan er beter, wat zit ze dwars of waarin blinken we juist uit? Hieronder een preview van de interviews; om het héle interview te lezen kikt u op de afbeelding (of de tekst als er geen afbeelding is).

Juni 2018

Dorien Agterberg en Roeland van der Put, eigenaren van FysioDomstad in Utrecht.

“Dit product is precies wat we zochten: we willen ons niet bezighouden met randzaken: wij willen behandelen! Met DeclaratieOntzorgd wordt ons het gehele declaratieproces, inclusief het verwerken van de retourinformatie uit handen genomen. Zelfs de facturen naar individuele klanten worden door Fysiomanager verstuurd.”

  Afbeelding portretfoto Roeland

Maart 2018

Michiel Boerendonk, mede-eigenaar Fyzie in Amersfoort.

“Wanneer je een praktijk hebt met 35.000 zittingen per jaar, verdeeld over 5 vestigingen, switch je niet zomaar van software. Een nieuw EPD raakt  het hart van je organisatie dus hebben we ons uitgebreid georiënteerd. We kwamen uit bij Fysiomanager: Het enige EPD dat ik ken dat echt klaar is voor de toekomst van de fysiotherapie.”

 

Logo FyZie
Michiel Boerendonk Fyzie Amersfoort

April 2018

Ben Taman, eigenaar van Therapie Taman in Oosthuizen en De Goorn.

“We zijn pas 5 maanden geleden overgestapt. Het is opmerkelijk dat we in zo’n korte tijd, nu al zo aan het pakket gewend zijn geraakt. Dat zegt iets over hoe logisch het in elkaar zit.”