Chat with us, powered by LiveChat

TRIAS Fysiotherapie
& Sportrevalidatie

TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie, klant van het eerste uur!

” We kunnen het ons bijna niet meer voorstellen, maar tot begin 2005 werkten we bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie met een papieren agenda, papieren dossiers en maandelijks ging de declaratie met een floppydisk naar de zorgverzekeraars.” 

Mark Brandsen, over TRIAS en Fysiomanager

“Omdat we naar een nieuw pand verhuisden en de organisatie groeide was er de behoefte om te gaan digitaliseren. Fysiomanager bestond nog niet zo lang, maar bood TRIAS precies wat er nodig was: een EPD, online inzage in de agenda en elektronisch declareren.

Wat er buiten dit zo fijn is aan het werken met Fysiomanager? Het team van Fysiomanager denkt met ons mee, staat open voor suggesties en speelt in op onze behoefte.”

“Er wordt altijd gekeken of er dingen op maat gemaakt kunnen worden. En in de loop van de tijd kwamen er koppelingen met Twinfield, PhysiTrack en Analytics waar we dankbaar gebruik van maken en de organisatie kunnen besturen.

Dit heeft het mede mogelijk gemaakt dat TRIAS in de afgelopen 13 jaar groeide naar 14 vestigingen, maar dat niet alleen. De organisatie kon uitbreiden met een eigen sportmedisch adviescentrum (Sport- & Revalidatiekliniek), arbodienstverlening (TGM-Arbo) en een aparte kinderfysiotak (Kinderfysiotherapie TRIAS). Fijn zo’n systeem wat veel meer is dan alleen een EPD!”

Benieuwd naar wat Fysiomanager voor ú kan betekenen?

Download de brochure

Wilt u op uw gemak alles lezen over Fysiomanager?