Chat with us, powered by LiveChat

Aanvraag MijnZorgtoegang

MijnZorgtoegang: Vragenlijsten online voor de patiënt

Met MijnZorgtoegang biedt u, aan uw patiënten, een unieke mogelijkheid om online betrokken te zijn bij het zorgproces. Voorafgaand en tijdens de behandeling kunt u vragenlijsten aan uw patiënt aanbieden. De ingevulde vragenlijsten zijn direct beschikbaar in het EPD in Fysiomanager: als therapeut hoeft u daar niets meer aan te doen.

 

Het systeem voorziet ook in een systematiek van notificatie: de patiënt krijgt een mail dat er een vragenlijst klaar staat. En als er geen respons is binnen een instelbare periode worden er automatisch herinneringen gestuurd. Door de overzichtsfunctie in Fysiomanager te gebruiken, weet u exact welke vragenlijsten gepubliceerd zijn. Binnen de standaard-procedures en standaard-behandelplannen kunt u bovendien vooraf al aangeven welke lijsten standaard naar de patiënt worden gestuurd, dat scheelt tijd!

 

Deze module is tevens de motor van de MijnZorgtoegang-app voor uw patiënten. Hét digitale visitekaartje waarmee uw patiënten uw praktijk altijd bij de hand hebben. Nooit meer een vergeten afspraak; met de MijnZorgtoegang-app hebben patiënten hun afspraken altijd overzichtelijk in beeld en krijgen ze automatisch een tijdige reminder. Uw “no-show” zal zeker afnemen! U heeft de MijnZorgtoegang-module al voor een maandbedrag van €4,10 (ex.btw) per FTE. Met de module kunt u dus ook gebruik maken van de handige app. Lees hier meer over de MijnZorgtoegang-app.

 

Aanvraag MijnZorgtoegang

Naam van uw praktijk.* MijnZorgtoegang gebruikt uw praktijknaam voor de notificaties (e-mailberichten) naar de patiënt. Vul hier dus de praktijknaam zoals u deze in de mailing naar de patiënt wilt hebben.

wettelijke vertegenwoordiger van de praktijk*

Adres*

Postcode en woonplaats*

Fysiomanagerpakket*

Akkoordverklaring*
Ondergetekende gaat akkoord met de koppeling van MijnZorgtoegang aan bovengenoemd Fysiomanager pakket. De kosten worden in de maandelijkse incasso opgenomen. De maandelijkse kosten zijn 4,10 per FTE (excl. btw)

E-mailadres*

Met de verzending ga ik akkoord dat bovenstaande gegevens door World of Health / Fysiomanager worden verwerkt.