Chat with us, powered by LiveChat

Consult op locatie

Wanneer u werkt met Fysiomanager, kan het voorkomen dat u vragen heeft over bepaalde functies of mogelijkheden van onze software. Misschien bent u wel benieuwd of u alle functionaliteiten wel optimaal gebruikt. Om u te helpen met al uw vragen, kunt u gebruik maken van de Fysiomanager consultancy service.

Binnen 4 uur al uw vragen beantwoord

Tijdens een consultancy sessie zal een van onze medewerkers naar uw praktijk komen. In vier uur kunt u al uw vragen afvuren op onze medewerker, die u uiteraard zal helpen bij het beantwoorden ervan. Dit doen we samen in de software zelf, zodat u direct zelf ziet hoe het werkt.

Voor wie is Fysiomanager Consultancy?

U bent geheel vrij deze sessie zelf in te vullen. Zo kunt u er voor kiezen om met het gehele team deze sessie te houden of slechts enkele medewerkers hierbij aanwezig laten zijn. Het is zelfs mogelijk een uur met het gehele team te gaan zitten om een aantal items te bespreken, om vervolgens één-op-één met de beheerder verder te gaan.

Welke onderwerpen kunt u bespreken met Fysiomanager Consultancy?

Ook het invullen van de te bespreken onderwerpen is geheel aan u. U kunt er voor kiezen uw eigen moeilijkheden te bespreken. Misschien wilt u juist de nog niet veel gebruikte functies in richten en hier een praktijk implementatieplan voor te maken. Alles is mogelijk. Aan het einde van een consultancy sessie kunt u hoe dan ook weer volledig op weg met alle functionaliteiten en gemakken van Fysiomanager.

Heeft u interesse in een consult?

Een consultancy sessie kost € 310,- exclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,48 per km).