Chat with us, powered by LiveChat

Hulp bij gebruik

Wanneer u gaat starten met Fysiomanager begeleiden we u op de best mogelijke manier. U gaat immers aan de slag met nieuwe software. Het is belangrijk dat u weet hoe alles werkt en waar u alles kunt vinden. Maar ook in de toekomst wilt u natuurlijk het optimale uit Fysiomanager blijven halen. We begeleiden u bij opstart en bij dagelijks gebruik op verschillende manieren.

Starten met Fysiomanager

Starten met Fysiomanager gaat gemakkelijk en snel. Al binnen één tot twee dagen na uw aanvraag kunt u aan de slag met Fysiomanager. Wanneer u aan de slag gaat met nieuwe software, dan wilt u weten hoe het werkt. Geen onverwachte verrassingen of onverhoopte problemen. Om u wegwijs te maken met Fysiomanager, bieden wij u een opleiding aan bij het opstarten. Voor de beheerder en de eventuele administrator bestaat deze opleiding uit twee dagdelen. De beheerdersopleiding voor één beheerder is inbegrepen in de opstartkosten. Voor alle andere gebruikers van Fysiomanager (beheerders, administrators en ook de therapeuten) is er een opleiding voor één dagdeel, die ingaat op het dagelijkse gebruik van het pakket.

Up to Date blijven met Fysiomanager

Uiteraard houden we u op de hoogte van alle innovaties binnen Fysiomanager. Dit doen we aan de hand van onze interne berichtservice, maar ook met onze nieuwsbrief. Daarnaast verzorgen we jaarlijks verschillende webinars. Op die manier kunnen we u meer inzicht geven in de vele mogelijkheden van Fysiomanager. In een uur wordt het betreffende onderdeel aan u uitgelegd. Vanuit uw eigen praktijk kunt u meekijken op het scherm van de docent. Via de telefoon kunt u vragen stellen en de uitleg volgen. Samen met u kijken nog enkele gebruikers mee, zodat uitwisseling van ervaringen tot de mogelijkheid behoort. Aangezien de webinars een uur duren weet u precies hoeveel tijd u moet vrijmaken.