Chat with us, powered by LiveChat

Opleiding

Met de opleidingen voor Fysiomanager leert u in korte tijd omgaan met onze software. Voor de beheerder en de eventuele administrator bestaat deze opleiding uit twee dagdelen. De beheerdersopleiding voor één beheerder is inbegrepen in de opstartkosten. Voor alle andere gebruikers van Fysiomanager (beheerders, administrators en ook de therapeuten) is er een opleiding voor één dagdeel, die ingaat op het dagelijkse gebruik van het pakket.

Beheerder

Bij het opstarten van het pakket leert de beheerder op welke wijze het pakket moet worden ingericht. Tijdens deze opleiding wordt in het opleidingspakket van Fysiomanager het eigen pakket onder begeleiding  van de docent met echte gegevens in te richten. Zo sluit u met een goed ingericht pakket de opleiding af.

Administrator

De administrator leert tijdens de opleiding om te gaan met declaraties en verwerking van de retourinformatie. Tevens volgt de administrator het onderdeel van de beheerder, omdat de administrator binnen Fysiomanager de mogelijkheid heeft om therapeuten toe te voegen, contracten aan te maken en tarieven te wijzigen.

Therapeut

Het dagdeel voor de therapeut bestaat uit het dagelijks werken met Fysiomanager: het aanmaken van nieuwe patiënten, het plannen, het aanmaken van behandeltrajecten en het invoeren van  beroepsinhoudelijke gegevens. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de mailfunctie binnen het pakket, het gebruik van de todo list en andere veel voorkomende dagelijkse handelingen.

Schrijf u in voor een van de opleidingen