Chat with us, powered by LiveChat

Eerlijke, dynamische tarieven


Bij Fysiomanager lopen uw automatiseringskosten altijd in de pas met uw omzet: er wordt alleen betaald voor het aantal geplande behandeluren! Ook al bent u de hele dag ingelogd, alleen de behandeluren bepalen uw tarief. Inloggen is dus gratis. Bovendien krijgen alle gebruikers -ook parttimers- een eigen volwaardig account! Alle onderstaande tarieven zijn inclusief het uitstekende boekhoudprogramma Twinfield en ons patiëntenportaal.

Dynamische prijsstelling

Fysiomanager werkt met een dynamisch prijsmodel. Wij berekenen u niet het aantal behandelaars. Wij berekenen het aantal fte (fulltime-equivalenten) van uw praktijk. Anders gezegd, twee parttimers die elk 50% werken maken samen slechts één gebruiker. Zo betaalt u nóóit te veel. Bovendien verandert de prijs van Fysiomanager met u mee wanneer uw praktijk in Fte’s groeit of krimpt. Dat is een hele geruststelling!

Bij Fysiomanager betaalt u alléén voor het aantal geplande behandeluren, dit geldt voor alle therapeuten, ook parttimers. Alleen maar ingelogd zijn heeft geen invloed op het tarief dat u betaalt. Ook zijn er géén extra kosten verbonden aan het gebruik van Fysiomanager binnen meerdere vestigingen. Tenslotte betalen receptiemedewerkers een lager tarief. Bij Fysiomanager lopen uw automatiseringskosten altijd in de pas met uw opbrengsten en grootte van uw praktijk!

 

Fysiomanager geeft starters een eerlijke kans

Wanneer u start met een eigen praktijk, wordt u al voldoende verrast met kosten. Fysiomanager vindt het belangrijk dat starters een eerlijke kans krijgen. Daarom betalen startende paramedici bij Fysiomanager een starters prijs. Zo kunt u bouwen aan de groei van uw praktijk, terwijl Fysiomanager u helpt bij een professionele praktijkvoering.

 

Door ons dynamische prijsmodel maken we altijd een offerte op maat. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat de exacte kosten voor uw praktijk zullen zijn. U zult positief verrast zijn!

Download de brochure

Wilt u op uw gemak alles lezen over Fysiomanager?