Alles-in-1 EPD software voor de ergotherapeut!

Goede EPD ergotherapie praktijksoftware is de ruggengraat van je praktijk. Een alles-in-één pakket dat je praktijk omsluit als een warme deken. Waar je niet over na hoeft te denken; wat altijd en overal functioneert. Wat ten dienste staat van jou en jouw praktijk.

Dát wil je en dat bieden wij.

ook voor de ergotherapeut - EPD praktijksoftware Fysiomanager

100% veilig

NEN 7510 en ISO/IEC 27001 gecertificeerd. Voldoet aan de eisen van KNGF en Keurmerk Fysiotherapie. Gevoelige informatie is dus maximaal beveiligd!

Betaal per FTE

Bij Fysiomanager betaal je nooit teveel. Je betaalt niet per gebruiker maar alleen voor de uren waarin daadwerkelijk behandelt wordt, ongeacht wie de behandeling uitvoert.

Fysiomanager: Solide alles-in-één pakket

Onze EPD software bestaat uit 1 solide programma; géén koppelingen met losse onderdelen. Fysiomanager is een web-based softwarepakket, waarin het EPD wordt gecombineerd met een agenda, Online Plannen, cliëntportaal, financiële administratie en Business Intelligence. Een alles-in-één-pakket waarmee gebruikers 24/7 vanaf iedere (werk)plek, op elk device, intuïtief werken.

Onze software is dus niet alleen goede fysiotherapie software maar ook zeer geschikt als EPD ergotherapie software!

Lees via de knoppen meer over de volgende onderwerpen:

EPD softwarepakket Fysiomanager

EPD software met hoge betrouwbaarheid en enorme uptime!

Fysiomanager staat bekend om haar betrouwbaarheid en snelle verbinding met de cloud-servers. Vorig jaar werd een bijna 100% “uptime” gerealiseerd. Dat wil zeggen; in het hele kalenderjaar waren de servers van Fysiomanager slechtst 5 (!) minuten uit de lucht. Dat is een ongeëvenaarde hoge score.

De belangrijkste onderdelen van de Fysiomanager software zijn het EPD, Online plannen, het cliëntenportaal, de financiële administratie en Business Intelligence, waarbij vooral FM Analytics de therapeut maximaal inzicht in de beschikbare data geeft.

Werken vanuit de agenda

In ons pakket werk je vanuit je agenda. Deze is zo ingericht dat je automatisch de juiste stappen volgt. Van het aanmaken van een vragenlijst tot het maken van een iDEAL-link voor de factuur; je agenda is de basis!

Meerdere vestigingen

Het maakt voor onze EPD software geen verschil of al jouw medewerkers vanuit 1 locatie werken of over het hele land verspreidt zijn; je betaald alleen voor het aantal FTE!

Kunnen jouw medewerkers werken waar ze willen.

Praktijksoftware volgens de eisen van de paramedische beroepsgroepen​

Fysiomanager is ingericht op basis van de door diverse beroepsgroepen gestelde eisen aan het Elektronisch Patiënten Dossier. Dus ook voor ergotherapeut!

In het EPD wordt gewerkt met procedures. Een procedure bestaat uit het gehele proces rond de klacht van een patiënt: diagnostisch proces, behandelplan, klinimetrische metingen, testen en vragenlijsten. Deze zitten standaard in onze EPD software, maar gebruikers kunnen desgewenst eigengemaakte procedures en vragenlijsten toevoegen.

Proceduregericht werken

In onze EPD software wordt gewerkt met procedures. Een procedure bestaat uit het gehele proces rond de klacht van een patiënt: diagnostisch proces, behandelplan, klinimetrische metingen, testen en vragenlijsten. De procedures, de metingen, testen en vragenlijsten zitten standaard in het EPD. Uiteraard kun je desgewenst eigengemaakte procedures en vragenlijsten toevoegen.

Hét EPD pakket dat met je meedenkt!

Ons EPD softwarepakket neemt jou veel uit handen, zonder dat je erover na hoeft te denken. Indicatiecodes worden automatisch geteld en overgezet; dossiers worden voor je gecontroleerd op volledigheid en de verzekeringsgegevens worden opgehaald uit VECOZO. Deze zijn dus altijd up-to-date!

Jij meer tijd voor zorg; wij de administratie

We vertellen je graag meer; ga voor persoonlijk contact naar onze contactpagina

 
Op de hoogte zien van onze nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! En volg ons op Social Media ⬇️