Webinar “E-health succesvol integreren in jouw praktijk”

Fysiomanager houdt haar gebruikers graag op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vak. Wegens groot succes herhalen we daarom het webinar over E-health succesvol integreren in jouw praktijk. Een succesvolle integratie van E-health kan een praktijk veel opleveren. Denk hierbij niet alleen aan tijd maar ook aan kwaliteit en efficiency. Was je er de eerste keer niet bij? Haak dan deze keer aan!

Meld je hieronder aan voor het webinar van 19 april; we beginnen om 19:00 en verwachten niet langer dan een uur bezig te zijn. Houd er rekening mee dat het webinar alleen live via Microsoft Teams te volgen is: het wordt niet opgenomen en ook niet nagestuurd.

ehealth

Inhoud webinar

Tijdens de Covid-periode introduceerden we FM-VideoConsult,
een prachtige tool waarmee je online zorg kunt bieden aan je patiënt. In het huidige zorgklimaat is dit een functie die meer aandacht verdient: het levertje namelijk meer en soms zelfs efficiëntere mogelijkheden voor zorg op! Iets wat vooral nu een erg fijne bijkomstigheid is: de kosten worden hoger maar de vergoedingen stijgen helaas niet evenredig mee. Meer mogelijkheden en efficiëntere zorg is daarom belangrijker dan ooit.

Dit webinar doen wij niet alleen: we geven het met E-health
deskundige Debby Wolfs van Physitrack. Als echte ervaringsdeskundige deelt zij graag haar kennis met jou.

Tijdens het webinar zal Debby inzoomen op een aantal recente onderzoeken en ingaan op de vraag waarom ze denkt dat e-health een grotere rol in de praktijk gaat spelen en hoe je e-health in jouw praktijk kunt integreren.

E-health voor meer tijd, kwaliteit en efficiency in jouw praktijk

Wil je meer lezen over e-health? Lees dan hier hoe Fysiopraktijk Huigen & Pruntel  e-health in hun praktijkvoering hebben geïntegreerd.