Chat with us, powered by LiveChat

Kalender

Regelmatig is team Fysiomanager te vinden op congressen, beurzen of andere vakbijeenkomsten. Daarnaast gaan we jaarlijks het land door om met gebruikers te praten over het EPD en alle nieuwe ontwikkelingen.

Misschien heeft u ons de afgelopen tijd ontmoet op bij MedischOndernemen Live, het NVMT-congres voor manueel therapeuten, het Claudicatio Jaarcongres, bij onze regiobijeenkomsten, het NVLF jaarcongre of natuurlijk bij het KNGF-congres. We zijn regelmatig in het land te vinden bij verschillende activiteiten. Bekijk in de kalender de evenementen, voeg de agenda toe aan uw eigen agenda en u hoeft nooit meer iets van ons te missen!

In de evenementenkalender hieronder ziet u waar we te vinden zijn de komende tijd.

okt
1
do
2020
Claudicatio Najaarscongres @ Schouwburg- en Congrescentrum Orpheus
okt 1 hele dag
Claudicatio Najaarscongres @ Schouwburg- en Congrescentrum Orpheus

Fysiomanager is ook dit en najaar weer aanwezig bij het Claudicatio Congres.

Gebruikers weten dat de combinatie ClaudicatioNet en Fysiomanager heel prettig werken is: onze software sluit namelijk naadloos aan. Fysiomanager ondersteunt het ClaudicatioNet al jaren. Kom tijdens de congrespauzes bij ons langs om u te laten informeren over alle mogelijkheden die onze software biedt. Of gewoon voor een lekkere kop koffie! We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Het  Chronisch ZorgNet Congres is op 1 oktober 2020 in Congrescentrum Orpheus (Apeldoorn). De inschrijving wordt medio 2020 geopend. Early Bird tickets zijn €235. De reguliere ticketprijs is €265. Entree op de dag zelf, bij binnenkomst, is €30,–