Chat with us, powered by LiveChat

Kalender

Regelmatig is team Fysiomanager te vinden op congressen, beurzen of andere vakbijeenkomsten. Daarnaast gaan we jaarlijks het land door om met gebruikers te praten over het EPD en alle nieuwe ontwikkelingen.

 

Ook in Corona-tijd kun je ons ontmoeten. Zo zijn we op verschillende online beurzen en events te vinden. We hopen je snel weer in ht echt te kunnen zien en spreken!

Misschien heb je ons ontmoet op bij MedischOndernemen Live, het NVMT-congres voor manueel therapeuten, het Claudicatio Jaarcongres, bij onze regiobijeenkomsten, het NVLF jaarcongre of natuurlijk bij het KNGF-congres. We zijn regelmatig in het land te vinden bij verschillende activiteiten. Bekijk in de kalender de evenementen, voeg de agenda toe aan uw eigen agenda en je hoeft nooit meer iets van ons te missen!

In de evenementenkalender hieronder ziet u waar we te vinden zijn de komende tijd.

okt
30
vr
2020
Trots op Logopedie @ Je eigen huis, kantoor of werkplek
okt 30 hele dag

Het online NVLF Jaarcongres 2020 Trots op logopedie! Vanuit huis of op kantoor, achter je eigen computer, laptop of tablet. Bezoek tussen 12:15 en 13:15 de online beursvloer en maak kennis met Fysiomanager. Wij laten je graag zien wat FM voor logopedisten kan betekeken!