Chat with us, powered by LiveChat

Kalender

Regelmatig is team Fysiomanager te vinden op congressen, beurzen of andere vakbijeenkomsten. Daarnaast gaan we jaarlijks het land door om met gebruikers te praten over het EPD en alle nieuwe ontwikkelingen.

Misschien heeft u ons de afgelopen tijd ontmoet op bij MedischOndernemen Live, het NVMT-congres voor manueel therapeuten, het Claudicatio Jaarcongres, bij onze regiobijeenkomsten, het NVLF jaarcongre of natuurlijk bij het KNGF-congres. We zijn regelmatig in het land te vinden bij verschillende activiteiten. Bekijk in de kalender de evenementen, voeg de agenda toe aan uw eigen agenda en u hoeft nooit meer iets van ons te missen!

In de evenementenkalender hieronder ziet u waar we te vinden zijn de komende tijd.

jan
27
ma
2020
Webinars
jan 27 hele dag

Om meer inzicht te geven in de vele mogelijkheden van Fysiomanager kunt u bij ons webinars volgen. In een uur wordt het betreffende onderdeel aan u uitgelegd. Vanuit uw eigen praktijk kunt u meekijken op het scherm van de docent. Via de telefoon kunt u vragen stellen en de uitleg volgen. Samen met u kijken nog enkele gebruikers mee, zodat uitwisseling van ervaringen tot de mogelijkheid behoort.

Maandag 27 januari komen de volgende onderwerpen aan bod:

 

jan
29
wo
2020
Webinars
jan 29 hele dag

Om meer inzicht te geven in de vele mogelijkheden van Fysiomanager kunt u bij ons webinars volgen. In een uur wordt het betreffende onderdeel aan u uitgelegd. Vanuit uw eigen praktijk kunt u meekijken op het scherm van de docent. Via de telefoon kunt u vragen stellen en de uitleg volgen. Samen met u kijken nog enkele gebruikers mee zodat uitwisseling van ervaringen tot de mogelijkheid behoort.

De webinars van woensdag 29 januari: