Chat with us, powered by LiveChat

Kalender

Regelmatig is team Fysiomanager te vinden op congressen, beurzen of andere vakbijeenkomsten. Daarnaast gaan we jaarlijks het land door om met gebruikers te praten over het EPD en alle nieuwe ontwikkelingen.

Ook in Corona-tijd kun je ons ontmoeten. Zo zijn we op verschillende online beurzen en events te vinden. We hopen je snel weer in het echt te kunnen zien en spreken!

Misschien heb je ons ontmoet op bij MedischOndernemen Live, het NVMT congres voor manueel therapeuten, het Claudicatio Jaarcongres, bij onze regiobijeenkomsten, het NVLF jaarcongres of natuurlijk bij het KNGF congres. We zijn regelmatig in het land te vinden bij verschillende activiteiten. Bekijk in de kalender de evenementen, voeg de agenda toe aan je eigen agenda en je hoeft nooit meer iets van ons te missen!

In de evenementenkalender hieronder zie je waar we te vinden zijn de komende tijd.

mei
21
za
2022
De Dag van de Fysiotherapeut @ 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch
mei 21 hele dag
De Dag van de Fysiotherapeut @ 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

De registratie voor de Dag van de Fysiotherapeut is geopend! Van eerdere edities weten we dat de stand van Fysiomanager erg goed bezocht wordt. Het is daarom niet altijd mogelijk geweest om persoonlijk met elkaar te spreken. 

Wil je dit jaar zeker zijn van een persoonlijke kennismaking op onze stand? Meld je aan voor een afspraak; dan houden we rekening met je komst en weet jij zeker dat we je persoonlijk te woord staan.

Maak je afspraak hier: https://fysiomanager.nl/congres-kngf/

We zien je graag op zaterdag 21 mei 2022.