BoekhoudOntzorgd

Voor therapeuten die geen boekhouder zijn

Therapeuten zijn geen boekhouders. Nee, therapeuten willen cliënten behandelen! Met Fysiomanager BoekhoudOntzorgd bieden we daarvoor een 100% passende oplossing.

Nooit meer omkijken naar je boekhouding!

Therapeuten die zich alleen willen bezighouden met behandelen, kiezen steeds vaker voor Fysiomanager BoekhoudOntzorgd: een totaalproduct waarbij de specialisten van Fact4Fysio jouw gehele administratie in Fysiomanager koppelen aan hun boekhoudexpertise. De therapeut is zelf nauwelijks tijd kwijt met de administratie. Therapeuten krijgen de handige digitale “praktijkcockpit”, waarmee er altijd inzicht is in de cijfers en waarbinnen duidelijke overzichten te maken zijn.

Deze relevante boekhoudinformatie is een perfecte aanvulling op FM-Analytics.

Salarisadministratie: check!

‘Jouw’ boekhouder neemt je alles uit handen: inkoopfacturen, bonnen en het bijhouden van alle bankmutaties. Ook krijg je met BoekhoudOntzorgd een volledige salarisadministratie, inclusief de verwerking van ziekmeldingen.

Afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij kunnen ziekmeldingen zelfs aan NMBRS worden gekoppeld, waardoor de verwerking van ziekmeldingen geheel automatisch verloopt. Tenslotte zit er in het abonnement ook het verplichte jaarwerk, inclusief het doen van alle fiscale aangiften.

Wil je meer informatie over één van onze OntzorgdDiensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ook liever behandelen dan administratie doen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Lees meer over onze praktijksoftware