Chat with us, powered by LiveChat

BoekhoudOntzorgd

Therapeuten zijn geen boekhouders, ze willen patiënten behandelen! Met Fysiomanager BoekhoudOntzorgd bieden we daarvoor een 100% passende oplossing.

Nooit meer omkijken naar uw boekhouding en salarisverwerking!

Therapeuten die zich alleen willen bezighouden met behandelen, kiezen steeds vaker voor Fysiomanager BoekhoudOntzorgd: een totaalproduct waarbij de specialisten van AccountAnders uw gehele administratie in Fysiomanager koppelen aan hun boekhoudexpertise. De therapeut is zelf nauwelijks tijd kwijt met de administratie. Ze krijgen de handige digitale “praktijkcockpit”, waarmee er altijd inzicht is in de cijfers en waarbinnen duidelijke overzichten te maken zijn; deze relevante boehoudinformatie is een perfecte aanvulling op Fysiomanager Analytics.

Verder neemt “uw” boekhouder u alles uit handen: inkoopfacturen, bonnen en het bijhouden van alle bankmutaties. Tevens krijgt u met BoekhoudOntzorgd een volledige salarisadministratie, inclusief de verwerking van ziekmeldingen. Afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij kan dit zelfs aan NMBRS worden gekoppeld, waardoor de verwerking van ziekmeldingen geheel automatisch verloopt. Tenslotte zit er in het abonnement ook het verplichte jaarwerk, inclusief het doen van alle fiscale aangiften.

Wilt u meer informatie over één van onze OntzorgdDiensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees meer over onze diensten