BoekhoudOntzorgd

Nooit meer omkijken naar je boekhouding!

Therapeuten die zich alleen willen bezighouden met behandelen, kiezen steeds vaker voor onze BoekhoudOntzorgd service.

BoekhoudOntzorgd is een totaalproduct waarbij de specialisten van Fact4Fysio jouw gehele administratie in
Fysiomanager, koppelen aan hun boekhoudexpertise.Ā 

Je bent zelf nauwelijks tijd kwijt met de administratie!Ā 

Ā 

Altijd inzicht in je cijfers

Inzicht in je cijfers houdt je altijd met de handige digitale ‘praktijkcockpit’. In deze cockpit kun je makkelijk duidelijke overzichten maken.

Wil je een diepere analyse op je cijfers? Dat kan met onze module FM-Analytics. Deze module zit vaak al bij je Fysiomanager-pakket in. Mocht je echter al jaren gebruik maken van Fysiomanager dan kan het zijn dat je FM-Analytics moet aanvragen.

Salarisadministratie: check!

‘Jouw’ boekhouder neemt je alles uit handen: inkoopfacturen, bonnen en het bijhouden van alle bankmutaties. Ook krijg je met BoekhoudOntzorgd een volledige salarisadministratie, inclusief de verwerking van ziekmeldingen.

Afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij kunnen ziekmeldingen zelfs aan NMBRS worden gekoppeld, waardoor de verwerking van ziekmeldingen geheel automatisch verloopt. Tenslotte zit er in het abonnement ook het verplichte jaarwerk, inclusief het doen van alle fiscale aangiften.

Je wordt op financieel gebied dus volledig ontzorgd!

Wil je meer informatie over Ć©Ć©n van onze OntzorgdDiensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ook liever behandelen dan administratie doen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Lees meer over onze praktijksoftware