EPD Software

EPD software voor alle paramedici

Fysiomanager is een elektronisch patiëntendossier (EPD) waarbij alle medische patiëntgegevens overzichtelijk en 100% veilig opgeborgen zijn in één systeem. De patiëntinformatie is altijd digitaal beschikbaar en oproepbaar; ingericht zoals dat door de paramedische beroepsverenigingen is vereist. Niet voor niets beschikt de organisatie over het NEN 7510-certificaat.

Overzichtelijk en 100% veilig opgeborgen

Fysiomanager is geheel naar jouw eigen wens in te richten; kies voor de geïntegreerde behandelplannen of maak uw eigen. De EPD software bestaat uit één solide programma; géén koppelingen met losse instabiele onderdelen. EPD Software dat jou veel uit handen neemt, zonder dat je erover hoeft na te denken. Zo worden de indicatiecodes automatisch geteld en overgezet, worden dossiers voor je gecontroleerd op volledigheid en worden de verzekeringsgegevens opgehaald uit Vecozo. Deze zijn altijd up-to-date!

Fysiomanager is EPD Software voor paramedici

EPD & Praktijksoftware

De belangrijkste onderdelen van de Fysiomanager software zijn het EPD, het cliëntenportaal, de financiële administratie en Business Intelligence, waarbij vooral FM Analytics de therapeut maximaal inzicht in de beschikbare data geeft.