EPD Software voor álle therapeuten

De levenskwaliteit van je patiënten verhogen; dáár draait het om! Hoe meer behandeltijd je voor je patiënt overhoudt, hoe beter en sneller de behandeling. Fijn voor je patiënt en fijn voor jou!

Fysiomanager wil je hierin zoveel mogelijk ondersteunen. Hieronder vind je al veel van onze voordelen op een rij, maar wil je het met eigen ogen zien? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op voor een demo.

EPD praktijksoftware Fysiomanager

100% veilig

NEN 7510 en ISO/IEC 27001 gecertificeerd. Onze EPD software voldoet aan de eisen van KNGF en Keurmerk Fysiotherapie. Gevoelige informatie is dus maximaal beveiligd!

Volledig in-the-cloud

Onze EPD software voor therapeuten bevindt zich van oudsher volledig in-the-cloud. Hierdoor is het mogelijk vanaf elke plek met internet, met elk device te werken.

agendas naast elkaar - EPD praktijksoftware Fysiomanager

Intuïtief werkende EPD software die fouten voorkomt

Onze elektronische patiëntendossier software is zo ontwikkeld dat de therapeut er intuïtief mee werkt. De software zit zo handig in elkaar dat fouten worden voorkomen. Gebruikers maken automatisch de juiste keuzes en vervolgstappen.

Dat is voor elke therapeut en praktijkhouder goed nieuws. Immers, een praktijk vraagt vandaag de dag veel van de therapeut. Het goed bijwerken van het elektronisch patiëntendossier (EPD) en het declareren volgens strakke richtlijnen, zijn tijdrovende werkzaamheden.

Tenslotte is Fysiomanager op de eigen wensen van de praktijk aan te passen: zogezegd je eigen software ‘powered by Fysiomanager’

Fysiomanager: Solide alles-in-één pakket

Onze EPD software bestaat uit 1 solide progamma; géén koppelingen met losse onderdelen. Fysiomanager is een web-based softwarepakket, waarin het EPD wordt gecombineerd met een agenda, Online Plannen, cliëntportaal, financiële administratie en Business Intelligence. Een alles-in-één pakket waarmee gebruikers 24/7 vanaf iedere (werk)plek, op elk device, kunnen werken.

Onze software is dus zeker niet alleen fysiotherapie software maar een solide EPD software pakket waar alle paramedici mee uit de voeten kunnen.

Lees via de knoppen meer over de volgende onderwerpen:

Geschikt voor therapeuten en praktijkondersteuners

Onze EPD software is gemaakt door Fysiotherapeuten. Doordat Fysiomanager is ingericht op basis van de door diverse beroepsgroepen gestelde eisen aan het Elektronisch Patiënten Dossier, is onze praktijksoftware niet alleen geschikt voor Fysiotherapeuten, maar ook zeer geschikt voor:

Kortom: software voor álle paramedici!

EPD praktijksoftware - Fysiomanager

Kosteloos uitbreiden

Werk je al met pakketten van onze samenwerkingspartners? Deze kun je kosteloos met Fysiomanager koppelen; of het er nou 2, 3 of 8 zijn!

Bekijk via onderstaande knop met welke partners wij samenwerken.

EPD praktijksoftware Fysiomanager

Betalen per FTE; dus nooit teveel!

Wist je dat je bij ons betaald voor het aantal FTE dat met Fysiomanager werkt? Geen gedoe met parttimers die een account delen of hogere kosten door meerdere locaties. Daarnaast betaal je voor een receptionist aanzienlijk minder dan voor een therapeut. Mooie besparing!

Overtuigd? Bekijk hier onze overstapservice

Jij meer tijd voor zorg; wij de administratie!

We vertellen je graag meer; ga voor persoonlijk contact naar onze contactpagina

Op de hoogte zijn van onze nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze social media kanalen ⬇️