Chat with us, powered by LiveChat

Onze partners

Fysiomanager heeft diverse diensten in de software geïntegreerd die de praktijkvoering verder ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan administratie-, boekhouding- of oefensoftware. Je kunt Fysiomanager aan de hand van je eigen wensen en behoeftes zelf kosteloos uitbreiden.

Deze diensten staan voor je klaar

 

SmartFysio is een internationaal werkinstrument voor fysiotherapeuten. Het biedt structuur en informatie, in relatie tot het behandelproces. Daarnaast levert het waardevolle documenten voor de client in het kader van informatievoorziening en zelfmanagement.

 

Nog voordat u de telefoon opneemt, ziet u welke patiënt op dat moment belt. Dit is ideaal omdat u meteen kunt zien wat de situatie is van de patiënt en wat er is afgesproken

 

VECOZO biedt een portaal waarlangs ketenpartijen als zorgverzekeraars en zorgaanbieders eenvoudig gegevens met elkaar kunnen uitwisselen

 

Het boekhoud-programma van Twinfield zit al in de kosten van uw abonnement. Twinfield is geïntegreerd met meer dan 20 nationale en internationale banken; met dit pakket synchroniseren we real-time.

 

In de Landelijke Database Fysiotherapie staat kwaliteitsinformatie van fysiotherapeutische zorg en informatie over de fysiotherapiepraktijken.
De fysiotherapeuten die hierbij zijn aangesloten kunnen deze informatie zelf gebruiken om de kwaliteit van hun dienstverlening te monitoren.

 

Met dit zorgnetwerk kunnen patiënten, oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact komen.

 

MediQuest verzamelt en bewerkt gegevens over de kwaliteit van de de gezondheidszorg. Voor fysiotherapeuten verzorgt MediQuest patiënttevredenheidsmetingen met de CQi Fysiotherapie.

 

Qualiview biedt een totaaloplossing voor (PREM) klantervaringsonderzoek.

 

MijnFysiomanager van Fact4Fysio is de totaaloplossing voor uw financiële boekhouding! Door de integratie van de beste financiële applicaties voor uw praktijk in één portal en het volledig geautomatiseerd verzorgen van uw administratie wordt u maximaal ontzorgd en heeft u tegelijkertijd altijd actueel inzicht in uw praktijkresultaten. En dat tegen vaste scherpe maandtarieven.

 

Fytek is een simpel, snel en innovatief systeem voor het verstrekken van huiswerkoefeningen en trainingsschema’s. Digitaal én op papier.
Het vergemakkelijkt het meegeven en bijhouden van oefeningen aan uw patiënten, en kan eenvoudig aan het Elektronisch Patiënten Dossier worden gekoppeld. Zo kunt u meer tijd vrijmaken voor uw patiënten.

 

Het vakgebied van de manueel therapeut is van toegevoegde waarde binnen het zorgveld en is gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing. De kwaliteit van de zorgverlening wordt hiervoor getoetst en verbeterd aan de hand van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. De NVMT heeft een leidende positie in deze beweging en geeft hier concreet invulling aan.

 

Physitrack is een digitaal oefenprogramma dat u helpt patiënten beter voor te lichten en te motiveren door middel van oefenvideo’s. Met keuze uit bijna 1.700 Nederlands gesproken oefenvideo’s kunt u voor al uw patiënten een uniek programma samenstellen. Uw patiënt krijgt inloggegevens waar hij/zij mee in kan loggen via de website. Per dag staat genoteerd welke oefeningen de patiënt uit moet voeren, hoe vaak deze herhaald moeten worden en hoeveel sets er gedaan moeten worden.

 

ZorgDNA is een landelijke aanbieder van innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde oplossingen op het gebied van kwaliteitsonderzoek, advies en begeleiding voor zorginstellingen, brancheorganisaties, verzekeraars en overheid.

 

ZorgMail verbindt zorgverleners en maakt elektronische communicatie mogelijk tussen zorginstellingen. Ruim 90% van alle elektronische berichten in de zorg wordt via ZorgMail verzonden.

 

Gebruikers van Fysiomanager en ZorgDomein krijgen bij een verwijzing alle relevante medische gegevens snel en foutloos in hun patiëntendossier.

 

Het Keurmerk borgt de best mogelijke behandeling voor de patiënt, draagt bij aan het realiseren van kostenefficiëntie en doelmatigheid én maakt doorontwikkeling van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg mogelijk. Hierdoor zorgt het Keurmerk Fysiotherapie ervoor dat fysiotherapie een duurzame positie in de maatschappij krijgt.

Wil je op je gemak alles lezen over Fysiomanager?