Onze partners

Stel je eigen Fysiomanager samen!

Fysiomanager heeft een groot scala aan diensten in de software geïntegreerd. Zo wordt jouw praktijkvoering verder ondersteund. Denk bijvoorbeeld aan administratie-, boekhouding- of oefensoftware. Je kunt Fysiomanager zelf kosteloos uitbreiden, afhankelijk van je eigen wensen en behoeftes.

Fysiomanager is een flexibel product dat zich als het ware om jouw praktijk “vouwt”. Zo ervaar je Fysiomanager altijd als jóuw Fysiomanager!

Deze diensten staan voor je klaar:

Physitrack

Physitrack is een digitaal huiswerkoefenprogramma dat je helpt cliënten beter voor te lichten, te motiveren en hun voortgang te volgen door oefenvideo’s, vragenlijsten en voorlichtingsmateriaal. Dankzij de koppeling met Fysiomanager, kun je gemakkelijk vanuit één systeem werken met ondersteuning via web, app en/of papier. Per dag ziet de cliënt welke oefeningen zij moet uitvoeren en kunnen zij eenvoudig hun therapietrouw en pijnscores communiceren naar een mooi overzicht in jouw Physitrack-account. Ook kun je samenwerken met collega’s en chatten met je cliënt. Met de keuze uit bijna 5.000 oefenvideo’s kun je voor al jouw patiënten een uniek programma samenstellen. 

Wil je meer weten over Physitrack? Lees dan hier hoe Tom Pruntel en Rick Huijgen, van de gelijknamige praktijk, e-health in hun praktijk hebben geintegreerd.

Exact online

Exact Online is een Cloud oplossing om je administratie online te voeren.
Je kunt overal en altijd met Exact Online werken op de computer, tablet of smartphone. Met dit pakket synchroniseren we real-time.

exact online voor jouw boekhouding

Technogym

Met de tools van Technogym worden de vorderingen van je cliënten bijgehouden. Door de integratie in jouw Fysiomanager worden de resultaten direct gekoppeld aan het patiëntendossier.

Payt

Payt levert de meest complete software op het gebied van debiteurenbeheer. Met de slimme software van Payt gekoppeld aan Fysiomanager wordt jouw debiteurenproces geautomatiseerd zonder dat je de controle en het contact met cliënten verliest. Krijg grip op jouw debiteuren, ontvang betalingen sneller en eenvoudiger, en bespaar tijd. Payt zorgt ervoor dat debiteurenbeheer makkelijk en duidelijk is voor jou én jouw cliënten. 

Easy Office Online

Nog voordat je de telefoon opneemt, zie je welke cliënt belt. Dit is ideaal omdat je meteen kunt zien wat de situatie is van de patiënt en wat er is afgesproken. Niet alleen ideaal voor de therapeut, maar ook voor de cliënt; die hoeft niet steeds dezelfde informatie te herhalen.

Wij hebben ook gekozen voor de koppeling met Easy Office Online, bellen via de Cloud, gekoppeld aan onze patiëntenkaart. Geweldig! Zodra er iemand belt staat de patiëntenkaart al in het scherm. Wanneer je zoals wij vijf vestigingen hebt, dan heb je ook meerdere patiënten die meneer De Jong heten: het systeem weet precies welke meneer De Jong met ons belt. Dat is efficiënt, handig maar vooral heel persoonlijk en klantvriendelijk!​​
Michiel Boerendonk
Manueel therapeut

VECOZO

VECOZO zorgt voor veilige en efficiënte uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Zo kunnen zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zorgaanbieders eenvoudig gegevens met elkaar uitwisselen.

Twinfield

Het boekhoud-programma Twinfield wordt standaard met Fysiomanager
meegeleverd. Twinfield werkt met meer dan 20 nationale en internationale
banken; met dit pakket synchroniseren we real-time.

Zorgtopics

Zorgtopics ondersteunt zorgorganisaties in het organiseren en het bieden van innovatieve en kwalitatieve zorg en diensten voor een passende beloning. Zo zijn deze zorgorganisaties in staat om een belangrijke en toekomstbestendige positie in te nemen in het maatschappelijke speelveld.

zorgtopics - EPD software Fysiomanager

Landelijke Database Fysiotherapie

In de Landelijke Database Fysiotherapie staat kwaliteitsinformatie van fysiotherapeutische zorg en informatie over de fysiotherapiepraktijken.
De fysiotherapeuten die hierbij zijn aangesloten kunnen deze informatie zelf gebruiken om de kwaliteit van hun dienstverlening te monitoren.

Qualiview

Qualiview is een tool voor geautomatiseerde en continue dataverzameling en patiëntvolgsystemen. Door de koppeling tussen Fysiomanager en Qualiview gaat de uitvoering van het klantervaringsonderzoek (PREM) volledig geautomatiseerd.

Met Qualiview beschik je over een online rapportagetool, zodat je overal en altijd de resultaten kunt volgen. De rapportages laten in één oogopslag zien wat de resultaten zijn.

MediQuest

MediQuest verzamelt en bewerkt gegevens over de kwaliteit van de de gezondheidszorg. Voor fysiotherapeuten verzorgt MediQuest patiënttevredenheidsmetingen met de CQi Fysiotherapie. Door de koppeling tussen Fysiomanager en MediQuest gaat de uitvoering van de PREM volledig veilig en geautomatiseerd.

Chronisch ZorgNet

Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van ruim 2750 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen, zoals perifeer arterieel vaatlijden, claudicatio intermittens, COPD, astma en hartaandoeningen.

Fact4Fysio

MijnFysiomanager van Fact4Fysio is de totaaloplossing voor jouw financiële boekhouding! Door de integratie van de beste financiële applicaties voor je praktijk in één portal en het volledig geautomatiseerd verzorgen van je administratie word jij maximaal ontzorgd en heb je tegelijkertijd altijd actueel inzicht in de praktijkresultaten. En dat tegen vaste scherpe maandtarieven.

Fytek

Fytek is een simpel, snel en innovatief systeem voor het verstrekken van huiswerkoefeningen en trainingsschema’s. Digitaal én op papier.
Het vergemakkelijkt het meegeven en bijhouden van oefeningen aan je cliënten, en kan eenvoudig aan het EPD worden gekoppeld. Zo kun jij meer tijd vrijmaken voor jouw cliënten.

Fytek, ook in de app van Fysiomanager

NVMT

De Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) is al 40 jaar dé beroepsinhoudelijke vereniging voor manueel therapeuten in Nederland. Het vakgebied van de manueel therapeut is van toegevoegde waarde binnen het zorgveld en is gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing. De kwaliteit van de zorgverlening wordt  getoetst en verbeterd aan de hand van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. De NVMT heeft een leidende positie in deze beweging en geeft hier concreet invulling aan.

ZorgDNA

ZorgDNA is een landelijke aanbieder van innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde oplossingen op het gebied van kwaliteitsonderzoek, advies en begeleiding voor zorginstellingen, brancheorganisaties, verzekeraars en overheid.

ZorgDomein

Gebruikers van Fysiomanager en ZorgDomein krijgen bij een verwijzing alle relevante medische gegevens snel en foutloos in hun patiëntendossier.

Keurmerk Fysiotherapie

Het Keurmerk borgt de best mogelijke behandeling voor de patiënt, draagt bij aan het realiseren van kostenefficiëntie en doelmatigheid én maakt doorontwikkeling van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg mogelijk. Hierdoor zorgt het Keurmerk Fysiotherapie ervoor dat fysiotherapie een duurzame positie in de maatschappij krijgt.

ZorgMail

ZorgMail verbindt zorgverleners en maakt elektronische communicatie mogelijk tussen zorginstellingen. Ruim 90% van alle elektronische berichten in de zorg wordt via ZorgMail verzonden.