Patiëntenportaal / MijnZorgtoegang

In Fysiomanager 2.0 is het patiëntenportaal (ook wel MijnZorgtoegang genoemd) volledig geïntegreerd. Met het patiëntenportaal bied je aan jouw cliënten een unieke mogelijkheid om online betrokken te zijn bij het zorgproces. Voorafgaand en tijdens de behandeling kun je vragenlijsten aan je cliënten aanbieden. De ingevulde vragenlijsten zijn direct beschikbaar in het EPD in Fysiomanager: als therapeut hoef je daar niets meer aan te doen.

Online vragenlijsten voor de cliënt

Het patiëntenportaal verstuurt automatisch een mail aan de cliënt als er een vragenlijst klaar staat. En als er geen respons is binnen een instelbare periode worden automatisch herinneringen gestuurd. Door de overzichtsfunctie in Fysiomanager te gebruiken weet je exact welke vragenlijsten gepubliceerd zijn. Binnen de standaardprocedures en standaardbehandelplannen kun je bovendien vooraf al aangeven welke lijsten standaard naar de patiënt worden gestuurd, dat scheelt tijd!

App voor MijnZorgtoegang

Het patiëntenportaal is de motor van de MijnZorgtoegang-app voor je cliënten. Hét digitale visitekaartje waarmee jouw cliënten je praktijk altijd bij de hand hebben. Nooit meer een vergeten afspraak; met de MijnZorgtoegang-app hebben cliënten hun afspraken altijd overzichtelijk in beeld en krijgen ze automatisch een tijdige reminder. De “no-show” zal zeker afnemen! Lees hier meer over de MijnZorgtoegang-app.

Nieuwe gebruikers hebben standaard MijnZorgtoegang inbegrepen in de maandelijkse kosten. Gebruikt jouw praktijk al langere tijd Fysiomanager dan kan het zijn dat deze module nog niet aanstaat. In dat geval zitten er kosten aan verbonden om deze te gebruiken. Je kunt MijnZorgtoegang al gebruiken voor €4,80 per FTE (ex.btw) per maand. Hiermee heb je dus ook toegang tot de app.

Vul hieronder je gegevens in en wij integreren MijnZorgtoegang in jouw Fysiomanagerpakket.

MijnZorgtoegang gebruikt de praktijknaam voor de notificaties (e-mailberichten) naar de patiënt. Vul hier dus de praktijknaam zoals je deze in de mailing naar de patiënt wilt hebben.