Chat with us, powered by LiveChat

Patiëntenportaal / MijnZorgtoegang aanvragen

In Fysiomanager 2.0 is het patiëntenportaal volledig geintegreerd. Maak jij al enige tijd gebruik van Fysiomanager maar nog niet van het patiëntenportaal? Met het patiëntenportaal (ook wel MijnZorgtoegang genoemd) biedt je, aan jouw patiënten, een unieke mogelijkheid om online betrokken te zijn bij het zorgproces. Voorafgaand en tijdens de behandeling kun je vragenlijsten aan je cliënten aanbieden. De ingevulde vragenlijsten zijn direct beschikbaar in het EPD in Fysiomanager: als therapeut hoef je daar niets meer aan te doen.

Online vragenlijsten voor de patiënt

Het systeem voorziet ook in een systematiek van notificatie: de cliënt krijgt een mail dat er een vragenlijst klaar staat. En als er geen respons is binnen een instelbare periode worden er automatisch herinneringen gestuurd. Door de overzichtsfunctie in Fysiomanager te gebruiken, weet je exact welke vragenlijsten gepubliceerd zijn. Binnen de standaard-procedures en standaard-behandelplannen kun je bovendien vooraf al aangeven welke lijsten standaard naar de patiënt worden gestuurd, dat scheelt tijd!

MijnZorgtoegang gebruikt uw praktijknaam voor de notificaties (e-mailberichten) naar de patiënt. Vul hier dus de praktijknaam zoals u deze in de mailing naar de patiënt wilt hebben.

Deze module is tevens de motor van de MijnZorgtoegang-app voor uw patiënten. Hét digitale visitekaartje waarmee uw patiënten uw praktijk altijd bij de hand hebben. Nooit meer een vergeten afspraak; met de MijnZorgtoegang-app hebben patiënten hun afspraken altijd overzichtelijk in beeld en krijgen ze automatisch een tijdige reminder. Uw “no-show” zal zeker afnemen! U heeft de MijnZorgtoegang-module al voor een maandbedrag van €4,10 (ex.btw) per FTE. Met de module kunt u dus ook gebruik maken van de handige app. Lees hier meer over de MijnZorgtoegang-app.