DeclaratieOntzorgd

Altijd op tijd declareren​

†Met Fysiomanager DeclaratieOntzorgd worden al je declaratiewerkzaamheden overgenomen: van het verzenden van de declaratie tot en met het volledig verwerken van de retourinformatie! Zo ben je altijd bij. Dat is belangrijk, want eenmaal achterlopen is vaak steeds verder achterlopen. Dat heeft grote financiële gevolgen. Zeker wanneer je langer dan zes maanden achterloopt. Je verliest dan je declaratierecht; inkomensderving die je met DeclaratieOntzorgd 100% voorkómt.

grafiek en rekenmachine

 


‘Dit product is precies wat we zochten: we willen ons niet bezighouden met randzaken: wij willen behandelen! Met DeclaratieOntzorgd wordt ons het gehele declaratieproces, inclusief het verwerken van de retourinformatie uit handen genomen. Zelfs de facturen naar individuele klanten worden door Fysiomanager verstuurd.’Roeland van der Put en Dorien Agterberg
FysioDomstad

Door de explosieve groei bij DeclaratieOntzorgd hebben wij op dit moment te weinig ruimte voor nieuwe aanmeldingen. BoekhoudOntzorgd kan wel afgenomen worden. Binnenkort kun je je weer aanmelden voor meer informatie. 

Lees meer over de diensten

Meer weten? Laat je gegevens achter en we vertellen je graag meer!