Webinar

Meerdere keren per jaar bieden we gratis webinars aan voor al onze klanten.

Hiermee ben je binnen één uur op de hoogte van alle ins & outs van Fysiomanager. We hebben verschillende onderwerpen waar je uitleg of toelichting over kunt krijgen.

Hou de website of onze socialmediakanalen in de gaten voor de exacte data, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Want wanneer je je op onze nieuwsbrief abonneert, ontvang je altijd ons laatste nieuws en de data van de webinars.
 
Kijk hier welke webinars in het verleden zijn gegeven.
vrouw videocall

Kijk hier welke webinars je kunt volgen

Procedurebeheer

Productenbeheer

In één uur op de hoogte van zowel de initiële als de inhoudelijke inrichting van het onderdeel procedurebeheer.

Met een product kun je een reeks behandelingen als totaalbedrag factureren aan een bedrijf, cliënt of als beweegprogramma aan een zorgverzekeraar.

Online plannen

Nieuwste mogelijkheden van Fysiomanager

Met de module Online plannen bied je nieuwe cliënten de mogelijkheid om zich via jouw website aan te melden en, indien gewenst, in te plannen. Na het aanmelden kun je de cliënt bovendien de gelegenheid geven om meteen vragenlijsten online in te vullen.

Dit webinar is bedoeld om de mogelijkheden en aanpassingen die tijdens de laatste updates zijn gedaan, nader toe te lichten.

MijnZorgtoegang.nl

Declaratieproces en verwerken retour informatie

Met MijnZorgtoegang bied je jouw cliënten een unieke mogelijkheid om online betrokken te zijn bij het zorgproces. Voorafgaand en tijdens de behandeling kun je vragenlijsten aan je cliënten aanbieden. De ingevulde vragenlijsten zijn direct beschikbaar in het EPD in Fysiomanager: als therapeut hoef je daar niets meer aan te doen.

Het declareren binnen Fysiomanager is eenvoudig. Maar als je het voor de eerste keer doet geeft dit webinar je net even meer handige tips en de juiste handvatten.

Ook voor ervaren medewerkers worden er handige tips gegeven en worden verschillende mogelijkheden bekeken. Zo wordt er bijvoorbeeld specifiek gekeken naar de functie om facturen in verschillende delen te splitsen en crediteren.

Fysiomanager Analytics

Correspondentiebeheer

Voor de noodzakelijke Business Intelligence is er Fysiomanager Analytics. Hiermee heeft de praktijkhouder alle informatie over kostenbeheersing, omzet(groepen) en urenregistraties inzichtelijk. Er is erg veel mogelijk en het is gebruikersvriendelijk. In dit webinar laten we je graag alle mogelijkheden zien!

In dit webinar worden verschillende manieren besproken om briefsjablonen aan te maken en te wijzigen.

Combinatie verschillende onderwerpen (webinar ‘op maat’)

Fysiomanager App (+Documentenarchief)

In dit webinar zullen verschillende onderwerpen behandeld worden. Je kunt van tevoren doorgeven welke onderwerpen je graag behandeld wilt zien.

Meer weten over alle ins-and-outs van de Fysiomanager-app? In dit webinar ben je in een uurtje weer op de hoogte van alle handige functies en nieuwe toepassingen.

Blijf op de hoogte en ontvang de nieuwsbrief​