Dit is Fysiomanager

Fysiomanager is de nummer 1 in praktijksoftware voor paramedische beroepen. Opgericht in 2005 door bevlogen therapeuten, met als doel één centraal systeem te ontwikkelen voor (meerdere) praktijken, waarmee de administratieve lasten worden verlicht. Inmiddels heeft onze software zich ontwikkeld tot state-of-the-art praktijksoftware waarin alle functies in één systeem zijn geïntegreerd. 


Eerste webbased EPD

Fysiomanager is het eerste webbased EPD; de software is vanaf het begin ook als webapplicatie ontwikkeld. Hierdoor heeft het een technologische voorsprong op andere systemen en kunnen nieuwe functionaliteiten razendsnel worden geïntegreerd. Fysiomanager is NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerde software dat voldoet aan de strengste (AVG) veiligheidseisen. Met intelligente toepassingen als een agendafunctie, EPD, verslaglegging en een complete financiële- en declaratie-administratie. Innovatieve software waarin data overzichtelijk is weergegeven en beschikbaar is voor Business Development. 


Beginscherm EPD praktijksoftware voor Fysiotherapie en overige paramedici
paramedicus

Luisteren naar de beroepsgroep


Fysiomanager is software dat doet wat het belooft! Bovendien werken we dagelijks met een professioneel team van specialisten en therapeuten aan nieuwe toepassingen. Door te luisteren en continu te innoveren, anticiperen we op nieuwe ontwikkelingen, wensen en eisen voor elke beroepsgroep. Wij realiseren ons dat praktijksoftware de ruggengraat is van elke praktijk: daarom blinken onze medewerkers uit in kennis, persoonlijk contact en optimale aandacht.

Meer weten? Ons team helpt je graag! Neem contact met ons op per mail of chat. Bellen kan ook natuurlijk!

Totaalpakket mét financiële administratie​

“In Fysiomanager wordt de facturatie, declaratie én de boekhouding aangestuurd vanuit het electronisch patiëntendossier.”

In het themanummer over Financieel Management van Medisch Ondernemen, vertelt directeur Peter de Boer over het administratieve deel van Fysiomanager. Lees hieronder het artikel.

Wil je zelf zien hoe gemakkelijk Fysiomanager werkt? Vraag dan hieronder een demo aan