Klanten vertellen

“Fysiomanager is meer dan een softwarepakket alleen: het totaal bestaat uit het pakket én de mensen."
logo FysioBOZ
Linda van den Bergen
FysioBOZ

Wat zeggen klanten over Fysiomanager?​

Janneke Sterrenburg, relatie- en projectmanager TRIAS Fysiotherapie

“In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat Fysiomanager open staat voor feedback en graag meedenkt met ons als praktijk. De flexibiliteit is erg fijn en Fysiomanager weet goed in te spelen op de feedback van ons als gebruikers.”

Hans Sluijters, praktijkhouder en eigenaar van FysioSluijters

“Mijn handen zijn gemaakt om te behandelen, niet om via een toetsenbord de hele intake te moeten intikken. Daarom sturen wij er actief op aan dat nieuwe patiënten zoveel mogelijk alles zelf aanleveren via MijnZorgtoegang.”

 
 

Martha Ament, mede-eigenaar van FYNNFysio

“Fysiomanager werkt heel overzichtelijk en het lijkt wel telkens makkelijker te worden. Het aantal uren dat wij aan administratie besteden, is duidelijk afgenomen!”

Ton Schotsman, praktijkeigenaar van Fysi-Osten

“De kracht van Fysiomanager is dat het erg intuïtief werkt: elke stap en actie is logisch en gaat haast vanzelf. Bovendien is het een zeer stabiel programma; in de afgelopen 15 jaar heb ik altijd verbinding gehad!”

Elmar Plaisier, praktijkeigenaar Plaisier Fysiotherapie

“Fysiomanager is een logisch en slim pakket: het signaleert en corrigeert eventuele afwijkingen direct, de behandelend therapeut kan ze snel oplossen. Dat scheelt enorm veel tijd bij het declareren, bijna alles staat foutloos gereed!”
Sigrid de Vries, Managing partner van Fysio.com, Amsterdam

“De Fysiomanager Overstapservice helpt praktijken in vier stappen snel over te stappen en gewend te raken aan de software. Het hele traject van overstappen is ons heel erg meegevallen!”

fysiopuntcom_logo

Marike Haarsma, officemanager Fysiotherapie MC Eerdenburgh

“Vanuit Fysiomanager sturen we een link mee voor de iDEAL-betaling; het is opmerkelijk hoeveel patiënten er direct betalen. Het bedrag staat nog diezelfde middag op onze rekening, facturen staan veel minder lang open.”

Logo_FysiotherapieMC

Linda van der Bergen, FysioBOZ, Bergen op Zoom

“Fysiomanager is meer dan een softwarepakket alleen: het totaal bestaat uit het pakket én de mensen. Ik ben zeer te spreken over de mensen van Fysiomanager. Kundig, accuraat en heel behulpzaam. En met je opmerkingen en kritiekpunten wordt ook echt iets gedaan!”

logo FysioBOZ

Roeland van der Put & Dorien Agterberg, FysioDomstad, Utrecht

Toen Fysiomanager met het product DeclaratieOntzorgd kwam hebben we direct een abonnement afgesloten. Dit product is precies wat we zochten: we willen ons niet bezighouden met randzaken: wij willen behandelen! Met DeclaratieOntzorgd wordt ons het gehele declaratieproces, inclusief het verwerken van de retourinformatie uit handen genomen. Zelfs de facturen naar individuele klanten worden door Fysiomanager verstuurd.

Sjoerd Commandeur, Reaxion Fysiotherapie, Delft

“Vooral het sturen van een groepsmail naar een hele agenda dag is top. Scheelt veel tijd bij een zieke collega!”

Aartsen, Praktijk voor Fysiotherapie B.V., Zoetermeer

Onze praktijk werkt sinds 2014 met Fysiomanager.
Aangezien wij een fysiotherapie praktijk zijn met een trainingsruimte en een therapeutisch zwembad waren wij op zoek naar een pakket op maat. Dat hebben wij zeker gevonden bij Fysiomanager.
Het persoonlijke contact zorgt ervoor dat het programma naar de wensen van ons team kan worden ingevuld.
Wij ervaren de extra ondersteuning in de vorm van webinars en scholing als zeer positief.
Daarnaast werken wij graag met de ondersteunende programma’s als Twinfield, de Fysiomanager-App en FM Analytics.

Fysiomanager is een echte aanrader voor alle collega’s die samen met het Fysiomanager Team wil bouwen aan alle mogelijkheden die het programma biedt.

Michiel Boerendonk, Fyzie Amersfoort

Wanneer je een praktijk hebt met 35.000 zittingen per jaar, verdeeld over 5 vestigingen, dan switch je niet zomaar van software. Een nieuw EPD raakt immers het hart van je organisatie! Daarom hebben we ons uitgebreid georiënteerd. We kwamen uit bij Fysiomanager: Het enige EPD dat ik ken dat echt klaar is voor de toekomst van de fysiotherapie.

Albert van Duijn, Fit Lijf&Leef, Hoofddorp

Wij gebruiken Fysiomanager sinds januari 2007 en zijn zeer te spreken.

Wij werken veel met groepen en groepsbehandelingen en dat is in Fysiomanager goed geregeld. Groepen kunnen vooraf worden gedefinieerd, waardoor het plannen zeer snel gaat. Vergeleken met ons vorige pakket heeft Fysiomanager een enorme tijdsbesparing opgeleverd, we kunnen met minder mensen meer werk aan.

Mark Brandsen, TRIAS Fysiotherapie & Revalidatie

“Het team van Fysiomanager denkt met ons mee, staat open voor suggesties en speelt in op onze behoefte. Er wordt altijd gekeken of er dingen op maat gemaakt kunnen worden. Fijn zo’n systeem wat veel meer is dan alleen een EPD!”

Logo TRIAS

Bill van Mourik, Fysiocompany, Den Bosch

Bill van Mourik: Met 13 praktijken is Fysiocompany een grote, HKZ gecertificeerde, organisatie. Voordeel van Fysiomanager is dat administratieve en inhoudelijke processen van elkaar gescheiden zijn. Door de eenvoud van de administratieve afhandeling en de uitgebreide foutcontrole van Fysiomanager, is de financiële basis van onze bedrijfsvoering gegarandeerd. Hierdoor kan onze organisatie zich vooral bezighouden met de inhoudelijke processen. We verwachten dat Fysiomanager onze organisatie in de toekomst blijft ondersteunen met nieuwe ontwikkelingen en functionaliteit.

Van Zuilichem en partners, Oud Gastel

Dick van Zuilichem: Onze HKZ gecertificeerde praktijk bestaat uit 6 vestigingen.

Met Fysiomanager zijn wij goed in staat om afspraken en administratie te beheren, het patiëntvolgsysteem van Fysiomanager maakt deel uit van ons dagelijks handelen, en borgt onze kwaliteit. Naast fysiotherapie hebben wij ook andere beroepsgroepen in Fysiomanager ondergebracht, o.a. ergotherapie, huidtherapie, podotherapie en accupuntuur. Wij zijn uitstekend te spreken over de mogelijkheden die Fysiomanager ons biedt.

De Meierij, Fysiotherapie Amstelveen

Zeer snelle en makkelijke overstap, gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk, goede service, overal te gebruiken zowel op de Iphone als op de Ipad. Kortom een perfect programma!

Therapeutisch Centrum Van Berkel

Na enkele jaren sukkelen met verschillende EPD systemen, hebben wij de keuze gemaakt om over te stappen naar Fysiomanager. Wij zijn uiterst tevreden over het gebruik van Fysiomanager. Het is een fijn programma dat daadwerkelijk ondersteunend is voor een therapeut. Twee voorbeelden van deze ondersteuning zijn de signaleringsfuncties voor evaluaties en het dossier, dat voldoet aan de gestelde eisen. Verder ervaren wij het als zeer prettig dat we zelf protocollen en trajecten kunnen aanmaken.

Dick van Engele, De Fysiotherapeut Pijnacker-Zuid

De ondersteuning van de servicedesk is erg prettig. Buiten het feit dat deze zeer goed bereikbaar is, worden we ook altijd buitengewoon klantvriendelijk en snel geholpen.

“Fytek is voor onze praktijk een extra tool om patienten nog beter te kunnen begeleiden bij hun huiswerkoefeningen. Door het gebruik van de handige app incl. filmpjes van oefeningen sluit dit direct aan bij de huidige patientgeneratie, echter is mailen en printen ook mogelijk.”

Julie Dinessen

 

Fytek, ook in de app van Fysiomanager

“Met 35 vestigingen en meer dan 140 rugexperts in dienst vraagt overstappen op een ander EPD absoluut organisatievermogen, maar het is prima te doen.”

Eline Termaat, directeur Fysius

Wil je ons ook laten weten wat je van Fysiomanager vindt?

123-let-s-go-imaginary-text