Chat with us, powered by LiveChat

Klanten vertellen

Wat klanten vertellen over Fysiomanager

Sigrid de Vries, Managing Partner van Fysio.com uit Amsterdam

“De Fysiomanager Overstapservice helpt praktijken in vier stappen snel over te stappen en gewend te raken aan de software. Het hele traject van overstappen is ons heel erg meegevallen!”

Marike Haarsma, officemanager Fysiotherapie MC Eerdenburgh

“Vanuit Fysiomanager sturen we een link mee voor de iDEAL-betaling; het is opmerkelijk hoeveel patiënten er direct betalen. Het bedrag staat nog diezelfde middag op onze rekening, facturen staan veel minder lang open.”


Linda van den Bergen,  FysioBOZ, Bergen op Zoom

“Fysiomanager is meer dan een softwarepakket alleen: het totaal bestaat uit het pakket én de mensen. Ik ben zeer te spreken over de mensen van Fysiomanager. Kundig, accuraat en heel behulpzaam. En met je opmerkingen en kritiekpunten wordt ook echt iets gedaan!”


Arne Sevenhuijsen, Corpus Company, Amsterdam

“Binnen een week stond alles vanuit Intramed in Fysiomanager, geen omkijken meer naar.”


Roeland van der Put en Dorien Agterberg, FysioDomstad, Utrecht

Toen Fysiomanager met het product DeclaratieOntzorgd kwam hebben we direct een abonnement afgesloten. Dit product is precies wat we zochten: we willen ons niet bezighouden met randzaken: wij willen behandelen! Met DeclaratieOntzorgd wordt ons het gehele declaratieproces, inclusief het verwerken van de retourinformatie uit handen genomen. Zelfs de facturen naar individuele klanten worden door Fysiomanager verstuurd.


Sjoerd Commandeur, Reaxion Fysiotherapie, Delft

Na de update van 21 maart 2018: Weer een mooie update! Bedankt daarvoor! Vooral het sturen van een groepsmail naar een hele agenda dag is top. Scheelt veel tijd bij een zieke collega. Tevens de hele mailfacturatie (vorige update) scheelt heel veel tijd en is goed ingericht. Ik kijk uit naar de patiënten-app die gaat komen. Keep up the good work!


Aartsen, praktijk voor Fysiotherapie b.v., Zoetermeer

Onze praktijk werkt sinds 2014 met Fysiomanager.
Aangezien wij een fysiotherapie praktijk zijn met een trainingsruimte en een therapeutisch zwembad waren wij op zoek naar een pakket op maat. Dat hebben wij zeker gevonden bij Fysiomanager.
Het persoonlijke contact zorgt ervoor dat het programma naar de wensen van ons team kan worden ingevuld.
Wij ervaren de extra ondersteuning in de vorm van webinars en scholing als zeer positief.
Daarnaast werken wij graag met de ondersteunende programma’s als Twinfield en de Fysiomanager App en binnenkort ook met Fysiomanager Analytics.
Fysiomanager is een echte aanrader voor alle collega’s die samen met het Fysiomanager Team wil bouwen aan alle mogelijkheden die het programma biedt.


Michiel Boerendonk eigenaar van FyZie Amersfoort

Wanneer je een praktijk hebt met 35.000 zittingen per jaar, verdeeld over 5 vestigingen, dan switch je niet zomaar van software. Een nieuw EPD raakt immers het hart van je organisatie! Daarom hebben we ons uitgebreid georiënteerd. We kwamen uit bij Fysiomanager: Het enige EPD dat ik ken dat echt klaar is voor de toekomst van de fysiotherapie.


Fit Lijf&Leef (voorheen Management, Hoofddorp

Albert van Duijn: Wij gebruiken Fysiomanager sinds januari 2007 en zijn zeer te spreken.

Wij werken veel met groepen en groepsbehandelingen en dat is in Fysiomanager goed geregeld. Groepen kunnen vooraf worden gedefinieerd, waardoor het plannen zeer snel gaat. Vergeleken met ons vorige pakket heeft Fysiomanager een enorme tijdsbesparing opgeleverd, we kunnen met minder mensen meer werk aan.


Mark Brandsen,TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

“Het team van Fysiomanager denkt met ons mee, staat open voor suggesties en speelt in op onze behoefte. Er wordt altijd gekeken of er dingen op maat gemaakt kunnen worden. Fijn zo’n systeem wat veel meer is dan alleen een EPD!” 

 

Fysiocompany, ’s Herthogenbosch

Bill van Mourik: Met 13 praktijken is Fysiocompany een grote, HKZ gecertificeerde, organisatie. Voordeel van Fysiomanager is dat administratieve en inhoudelijke processen van elkaar gescheiden zijn. Door de eenvoud van de administratieve afhandeling en de uitgebreide foutcontrole van Fysiomanager, is de financiële basis van onze bedrijfsvoering gegarandeerd. Hierdoor kan onze organisatie zich vooral bezighouden met de inhoudelijke processen. We verwachten dat Fysiomanager onze organisatie in de toekomst blijft ondersteunen met nieuwe ontwikkelingen en functionaliteit.


Van Zuilichem en partners, Oud Gastel

Dick van Zuilichem: Onze HKZ gecertificeerde praktijk bestaat uit 6 vestigingen.

Met Fysiomanager zijn wij goed in staat om afspraken en administratie te beheren, het patiëntvolgsysteem van Fysiomanager maakt deel uit van ons dagelijks handelen, en borgt onze kwaliteit. Naast fysiotherapie hebben wij ook andere beroepsgroepen in Fysiomanager ondergebracht, o.a. ergotherapie, huidtherapie, podotherapie en accupuntuur. Wij zijn uitstekend te spreken over de mogelijkheden die Fysiomanager ons biedt.


De Meierij Fysiotherapie (voorheen Beweging, Amstelveen)

Zeer snelle en makkelijke overstap, gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk, goede service, overal te gebruiken zowel op de Iphone als op de Ipad.

Kortom een perfect programma!


Therapeutisch Centrum van Berkel

Na enkele jaren sukkelen met verschillende EPD systemen, hebben wij de keuze gemaakt om over te stappen naar Fysiomanager. Wij zijn uiterst tevreden over het gebruik van Fysiomanager. Het is een fijn programma dat daadwerkelijk ondersteunend is voor een therapeut. Twee voorbeelden van deze ondersteuning zijn de signaleringsfuncties voor evaluaties en het dossier, dat voldoet aan de gestelde eisen. Verder ervaren wij het als zeer prettig dat we zelf protocollen en trajecten kunnen aanmaken.
De ondersteuning van de servicedesk is erg prettig. Buiten het feit dat deze zeer goed bereikbaar is, worden we ook altijd buitengewoon klantvriendelijk en snel geholpen.


De Fysiotherapeut Pijnacker Zuid

John Engele: De overstap naar Fysiomanager ging gemakkelijk. We hebben daarbij goede begeleiding gekregen. Dit is ook nodig aangezien Fysiomanager een uitgebreid pakket is met enorm veel mogelijkheden. Ons vorige EPD pakket bestond uit allemaal losse opeengestapelde modules die niet als geheel werkten. De software was oud en traag. Daar wilden we vanaf, Fysiomanager biedt wel een goed werkend, gebruiksvriendelijk en compleet programma.
Nu iedereen binnen de praktijk de basisvaardigheden onder de knie heeft, is iedereen zeer enthousiast en ontdekken we de vele extra functies, zoals het uitgebreide behandelplan. Op vele fronten behalen we tijdswinst en ook zijn we tevreden met de uitgebreide verslaglegging. Dat patiënten hun afspraakbevestiging per mail ontvangen en direct in hun agenda kunnen plaatsen is echt een uitkomst voor ons.


Fysiotherapie Joost de Vaan

Joost de Vaan: Begin dit jaar zijn we overgestapt naar Fysiomanager omdat we ons vorige EPD systeem niet betrouwbaar vonden. Dat vertrouwen hebben we wel in Fysiomanager. De overstap was binnen een dag geregeld, waarbij we goede begeleiding hebben gekregen. Het pakket is zeer gebruiksvriendelijk. Wanneer we toch vragen hebben, worden we snel en goed geholpen door de servicedesk. Wij vinden het vooral prettig dat Fysiomanager een alles-in-één pakket is. Dit bespaart ons een hoop tijd bij de administratie. Tevens is het prettig dat je ’s ochtends in één screenshot een duidelijk overzicht hebt van je dagprogramma en alle gemaakte notities. De ondersteuning van de servicedesk is erg prettig. Buiten het feit dat deze zeer goed bereikbaar is, worden we ook altijd buitengewoon klantvriendelijk en snel geholpen.


Fysiotherapie Bilthoven Noord

Wij als praktijk. Fysiotherapie Bilthoven Noord zijn geselecteerd om deel te nemen aan de Beheersmodel Audit fysiotherapie 2012 van achmea. Een audit wordt beschreven als kwalitatieve toetsing van het zorgproces of elementen hiervan. Het is een systematisch en onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van processen, producten of diensten in de zorg. Tijdens de audit worden er 7 criteria getoetst, oa of alle therapeuten geregistreerd staan in het centraal kwaliteitsregister, de praktijkorganisatie/inrichting en accommodatie, hygiëne, veiligheid, wet en regelgeving, methodisch handelen en het handhaven van de KNGF richtlijnen.
Sinds 2010 zijn we als praktijk overgestapt naar Fysiomanager, een online administratie programma. Hierdoor werd het voor ons makkelijker om volgens de richtlijnen te werken. Deze zijn namelijk al geïmplementeerd in het systeem waardoor het makkelijk is om ook op deze manier te werken.


Gezondheidscentrum Mauritskade, Amsterdam

Martina Peschen: Fysiomanager maakt de belofte waar: minder tijd aan administratie meer tijd voor zorg! Na meerdere jaren gewerkt te hebben met aparte systemen voor EPD en declaratie is ons leven een stuk makkelijker geworden met de overstap in 2012 naar Fysiomanager.

De hulpvaardigheid van alle medewerkers ervaren wij tevens als groot pluspunt. Waar wij tevens van onder de indruk zijn, is het feit dat Fysiomanager onze feedback serieus neemt en deze meeneemt in de verdere ontwikkelingen van het programma. Minder wanbetalers, heldere klinimetrie, bewaking van deadlines, alle gegevens in een oogopslag, op een plek en directe koppeling met het Twinfield boekhoudprogramma (onze accountant ook weer blij) en minder kosten. Wij declareren als multidisciplinair gezondheidscentrum vanuit verschillende disciplines probleemloos met Fysiomanager.

Wij raden iedere praktijk dit programma aan want door de ontwikkelingen op de “markt” Gezondheid heeft het woordje zorg helaas bij velen een negatieve connotatie gekregen.

En laten wij nou eerlijk zijn: Zorg, is dit niet juist waarom wij allemaal dit beroep gekozen hebben?


 

Dimitri de Vriend, Oirschot

Na slechte ervaringen met een ander administratiesysteem zijn wij overgestapt naar Fysiomanager. Na de opleiding van Fysiomanager waren we al snel met het systeem vertrouwd. We zijn nu vier maanden bezig met dit systeem en het verloopt uitstekend. De patientadministratie is makkelijk bij te houden. Het declareren en de correcties zijn eenvoudig en verlopen zeer snel. Een ander groot voordeel voor ons is dat het programma vanaf iedere plaats waar internet is bereikbaar is. Wat ons betreft is het programma zeker een goede keuze voor iedere andere praktijk of instelling.Sinds 2010 zijn we als praktijk overgestapt naar Fysiomanager, een online administratie programma. Hierdoor werd het voor ons makkelijker om volgens de richtlijnen te werken. Deze zijn namelijk al geïmplementeerd in het systeem waardoor het makkelijk is om ook op deze manier te werken.

Fysiotherapie Weidevenne, Purmerend

Ellen van Schravendijk: Wij gebruiken Fysiomanager sinds 2006. In onze HCA gecertificeerde praktijk is Fysiomanager een onmisbaar hulpmiddel gebleken. Tevens ervaren wij dagelijks de tijdsbesparing in het dagelijks handelen door geïntegreerde controles en koppeling met Vecozo.

 

“Fytek is voor onze praktijk een extra tool om patienten nog beter te kunnen begeleiden bij hun huiswerkoefeningen. Door het gebruik van de handige app incl. filmpjes van oefeningen sluit dit direct aan bij de huidige patientgeneratie, echter is mailen en printen ook mogelijk.”

Julie Dinessen

 

Fytek, ook in de app van Fysiomanager

“Al snel raakten we gecharmeerd en overtuigd van de slimheid, overzichtelijkheid en logica van Fysiomanager.

Het is het enige EPD dat ik ken dat echt klaar is voor de toekomst van de fysiotherapie.”

Michiel Boerendonk