Software voor paramedici

Snel je patiëntenkaart bijwerken zodat je met de daadwerkelijke behandeling kunt beginnen. Want behandelen dat is wat je leuk vindt aan je werk. Fysiomanager is hét EPD softwarepakket dat bij jou past; meer tijd voor zorg is ons belangrijkste speerpunt.

Fysiomanager is begonnen als een volledig EPD softwarepakket voor fysiotherapeuten. Maar in de loop der jaren hebben wij ons elektronisch patiëntendossier software zo ontwikkeld dat het ook zeer geschikt is voor logopedisten, huidtherapeuten, manuele therapeuten, diëtisten, kortom voor alle paramedici!

EPD software Fysiomanager

EPD software voor therapeuten met een hoge betrouwbaarheid en een enorme uptime!

Fysiomanager staat bekend om haar betrouwbaarheid en snelle en krachtige verbinding met de cloud-servers. Vorig jaar werd een bijna 100% “uptime” gerealiseerd.

Dat wil zeggen: in het hele kalenderjaar waren de servers van onze EPD software voor therapeuten slechtst 5 (!) minuten uit de lucht. Dat is een ongeëvenaarde hoge score.

Solide alles-in-één EPD software

Fysiomanager is een solide alles-in-één  paramedisch softwarepakket. Onze EPD software bestaat niet alleen uit een elektronisch patiëntendossier maar beschikt ook over de Online Plannen module, het patiëntenportaal, financiële administratie en onze eigen business intelligence: FM Analytics.

Lees via onderstaande knoppen meer over elk onderdeel:

Intuïtief werkende software die fouten voorkomt

Fysiomanager is zo ontwikkeld dat elke therapeut er intuïtief mee werkt. De EPD software zit zo in elkaar dat fouten worden voorkomen en dat gebruikers automatisch de juiste keuzes en vervolgstappen maken.

En dat is voor elke praktijk goed nieuws. Het goed bijwerken van het elektronisch patiëntendossier (EPD) en het declareren volgens strakke richtlijnen, zijn tijdrovende werkzaamheden.

Tenslotte is Fysiomanager op de eigen wensen van de praktijk aan te passen: zogezegd je eigen EPD software, “powered by Fysiomanager”.

ook voor de ergotherapeut - EPD praktijksoftware Fysiomanager

Proceduregericht werken conform de eisen van de paramedische beroepsgroepen

Fysiomanager is ingericht op basis van de door diverse beroepsgroepen gestelde eisen aan het Elektronisch Patiënten Dossier.

In onze EPD software voor therapeuten wordt gewerkt met procedures. Een procedure bestaat uit het gehele proces rond de klacht van een patiënt: diagnostisch proces, behandelplan, klinimetrische metingen, testen en vragenlijsten. De procedures, de metingen, testen en vragenlijsten zitten standaard in de EPD software, maar gebruikers kunnen desgewenst eigengemaakte procedures en vragenlijsten toevoegen.

Fysiomanager is een web-based softwarepakket, waarin het elektronisch patiëntendossier (EPD) wordt gecombineerd met een agenda, financiële administratie, cliëntportaal en Business Intelligence. Een alles-in-één-pakket waarmee gebruikers 24/7 vanaf iedere (werk)plek, op elk device, intuïtief werken.


Kinderfysiotherapie - EPD software Fysiomanager

Web based software, vanaf het allereerste begin!

Dit betekend voor jou:

“Fysiomanager is meer dan een softwarepakket alleen: het totaal bestaat uit het pakket én de mensen."
logo FysioBOZ
Linda van den Bergen
FysioBOZ

Bekijk in de video hieronder meer over het EPD van Fysiomanager

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op social media ⬇️