Software voor paramedici

EPD & Praktijksoftware voor álle paramedici

Fysiomanager is praktijksoftware voor elke therapeut; dus zowel fysiotherapeuten als logopedisten, huidtherapeuten, manuele therapeuten, diëtisten; kortom alle paramedische therapeuten, kunnen met Fysiomanager aan de slag.

Het mooie van Fysiomanager is dat het een softwarepakket is waarin een alles-in-een product is geïntegreerd. Dus geen onstabiele koppelingen tussen verschillende losse modules, maar een volledig compleet en razendsnel pakket. Een pakket dat zich volledig in-the-cloud bevindt; dit biedt gebruikers de mogelijkheid om waar dan ook, op elk device, te kunnen werken.

Software met een hoge betrouwbaarheid en een enorme uptime!

Fysiomanager staat bekend om haar betrouwbaarheid en snelle en krachtige verbinding met de cloud-servers. In 2021 werd een bijna 100% “uptime” gerealiseerd. Dat wil zeggen in het hele kalenderjaar waren de servers van Fysiomanager slechtst 5 (!) minuten uit de lucht. Dat is een ongeëvenaarde hoge score. De belangrijkste onderdelen van de Fysiomanager software zijn het EPD, Online plannen, het cliëntenportaal, de financiële administratie en Business Intelligence, waarbij vooral FM Analytics de therapeut maximaal inzicht in de beschikbare data geeft.

Goed nieuws voor therapeuten: intuïtief werkende software die fouten voorkomt

Fysiomanager is zo ontwikkeld dat de therapeut er intuïtief mee werkt. De software zit zo in elkaar dat fouten worden voorkomen en dat gebruikers automatisch de juiste keuzes en vervolgstappen maken. En dat is voor elke therapeut goed nieuws. Immers een praktijk vraagt vandaag de dag veel van de therapeut. Het goed bijwerken van het elektronisch patiëntendossier (EPD) en het declareren volgens strakke richtlijnen, zijn tijdrovende werkzaamheden. Tenslotte is Fysiomanager op de eigen wensen van de praktijk aan te passen: zogezegd je eigen software, “powered by Fysiomanager”.

Een volledig web-based EPD conform de eisen van de paramedische beroepsgroepen​

Fysiomanager is ingericht op basis van de door diverse beroepsgroepen gestelde eisen aan het Elektronisch Patiënten Dossier. Immers, Fysiomanager is er niet alleen voor fysiotherapeuten! Ook voor diëtisten, ergotherapeuten, manueel therapeuten, logopedisten etc. is Fysiomanager de beste praktijksoftware.

In het EPD wordt gewerkt met procedures. Een procedure bestaat uit het gehele proces rond de klacht van een patiënt: diagnostisch proces, behandelplan, klinimetrische metingen, testen en vragenlijsten. De procedures, de metingen, testen en vragenlijsten zitten standaard in het EPD, maar gebruikers kunnen desgewenst eigengemaakte procedures en vragenlijsten toevoegen.

Fysiomanager is een web-based softwarepakket, waarin het EPD wordt gecombineerd met een agenda, financiële administratie, cliëntportaal en Business Intelligence. Een alles-in-één-pakket waarmee gebruikers 24/7 vanaf iedere (werk)plek, op elk device, intuïtief werken.


“Fysiomanager is meer dan een softwarepakket alleen: het totaal bestaat uit het pakket én de mensen."
logo FysioBOZ
Linda van den Bergen
FysioBOZ

Bekijk in de video hieronder meer over het EPD van Fysiomanager