Aanvullende diensten

Haal alles uit jouw Fysiomanager!

Hoe compleet het EPD Fysiomanager ook is, er zijn altijd uitbreidingen en diensten mogelijk om het je nog gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van MijnZorgtoegang (patiƫntenportaal) in jouw Fysiomanager-pakket en het verbinden van ZorgDomein met Fysiomanager. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende aanvullende diensten die we bieden en de mogelijkheid deze direct aan te vragen.

MijnZorgtoegang/Patiƫntenportaal

In Fysiomanager 2.0 is het patiĆ«ntenportaal (ook wel MijnZorgtoegang) volledig geĆÆntegreerd. Werkte jij al voor 2018 met onze EPD software dan zit MijnZorgtoegang niet standaard in je pakket. Via onderstaande knop kun je de integratie met MijnZorgtoegang aanvragen.

Met Mijnzorgtoegang geef je jouw patiƫnten de mogelijkheid om online betrokken te zijn bij het zorgproces.

Technogym

Technogym

Met deze app kun je gepersonaliseerde trainingsprogramma’s samenstellen. Daarnaast worden de vorderingen van cliĆ«nten bijgehouden.

Cliƫnten kunnen hier binnen Ʃn buiten de praktijk mee aan de slag.

Centraal Polisbeheer

Met een lidmaatschap bij Zorgvergoeding.com kun je het invullen en bijhouden van de inhoud van de aanvullende polissen uitbesteden. Als een aanvullende verzekering wijzigt wordt dat via een centrale systematiek in jouw Fysiomanager aangepast.

Zo hoef je zelf niet meer in polisbeheer polissen bij te werken.

Easy Office Online

Direct zien wie je belt, dat kun je met Easy Office Online.

Met Easy Office Online wordt je praktijk aangesloten op bellen via internet. Makkelijk te bedienen via een webpagina en flexibel schaalbaar van 1 tot wel 100 toestellen.

Je behoudt je bestaande nummers en ook is het mogelijk mobiele nummers te integreren.

ZorgDomein

Therapeuten die werken met ZorgDomein zorgen ervoor dat ze makkelijk vindbaar zijn voor andere zorgprofessionals, zoals verwijzers.

Bij verwijzing van bijvoorbeeld een huisarts worden alle relevante medische gegevens snel en foutloos in het patiƫntendossier van Fysiomanager gezet.

Onderstaand filmpje maakte het KNGF over de Landelijke Database Fysiotherapie ā¬‡ļø

Landelijke Database Fysiotherapie

Fysiomanager is aangesloten bij de Landelijke Database Fysiotherapie. Dat betekent dat jij als Fysiomanager-gebruiker eenvoudig mee kunt doen. Hoe je dat in moet stellen hebben we voor je op een rijtje gezet. (PDF)

Wat is Landelijke Database Fysiotherapie?

Elke maand delen ruim 1.600 fysiotherapiepraktijken hun data met de LDF. De LDF bevat miljoenen unieke behandelepisodes.
Je kunt de data  gebruiken om bijvoorbeeld behandelresultaten van je eigen praktijk te analyseren of te benchmarken met landelijke resultaten.

Voor het KNGF is deze data belangrijk als basis voor wetenschappelijk onderzoek, belangenbehartiging en de positionering van de fysiotherapie. Zo werken we samen aan de kwaliteit van fysiotherapie.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

En volg ons op Social Media ā¬‡ļø