Aanvullende diensten

Haal alles uit jouw Fysiomanager!

Hoe compleet het EPD Fysiomanager ook is, er zijn altijd uitbreidingen en diensten mogelijk om het je nog gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van MijnZorgtoegang (patiëntenportaal) in jouw Fysiomanager-pakket en het verbinden van ZorgDomein met Fysiomanager. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende aanvullende diensten die we bieden en de mogelijkheid deze direct aan te vragen.

Patiëntenportaal

Centraal Polisbeheer

Easy Office Online

Zorgdomein

Landelijke Database Fysiotherapie

Fysiomanager is aangesloten bij de Landelijke Database Fysiotherapie. Dat betekent dat jij als Fysiomanager-gebruiker eenvoudig mee kunt doen. Hoe je dat in moet stellen hebben we voor je op een rijtje gezet. (PDF)

Wat is Landelijke Database Fysiotherapie??

Elke maand delen ruim 1.600 fysiotherapiepraktijken hun data met de LDF. De LDF bevat miljoenen unieke behandelepisodes.
Je kunt de data  gebruiken om bijvoorbeeld behandelresultaten van je eigen praktijk te analyseren of te benchmarken met landelijke resultaten.

Voor het KNGF is deze data belangrijk als basis voor wetenschappelijk onderzoek, belangenbehartiging en de positionering van de fysiotherapie. Zo werken we samen aan de kwaliteit van fysiotherapie.

Deze introductiefilm maakte het KNGF over de Landelijke Database Fysiotherapie​