Training Twinfield

Training Twinfield voor Fysiomanager-gebruikers

Samen met Twinfield organiseren we dit jaar verschillende trainingen speciaal voor Fysiomanager gebruikers. In de training wordt uitgelegd hoe ons declaratiesysteem samenwerkt met je Twinfield-administratie. Verder leer je onder andere hoe je bankafschriften moet verwerken en rapporten kunt raadplegen en hoe je aanmaningen maakt.

Schrijf je hieronder in voor één van de trainingen. Er is alleen keuze uit data die nog beschikbaar zijn.

Logo van Twinfield
In welke praktijk ben je werkzaam?
Met de verzending ga ik akkoord dat bovenstaande gegevens door World of Health (Fysiomanager) worden verwerkt. Na aanmelding ontvang je de factuur. Je inschrijving is definitief na betaling.

Alles op een rij

  • Speciale prijs van €129,75 (ex BTW)
  • Alleen met Fysiomanager gebruikers
  • Trainingen bij Twinfield in Hoevelaken (route-informatie)
  • Kennis van boekhouden is gewenst maar niet noodzakelijk
  • Duur op locatie (Hoevelaken): 1 dag tussen 9:00 en 15:00 uur

Complete accountingsoftware

Twinfield is de zeer complete, slimme accountingsoftware voor elke accountant, boekhoudprofessional of ondernemer. Twinfield werkt eenvoudig en heeft veel affiniteit met zorgverleners. Daarom maakt Twinfield onlosmakelijk deel uit van de gespecialiseerde praktijksoftware Fysiomanager, die door steeds meer paramedici gebruikt wordt. 


EPD software Fysiomanager

Software voor de paramedische praktijk

Paramedische praktijken doen hun boekhouding zelf of besteden deze uit aan de accountant. Via Fysiomanager werkt zowel de praktijk als de accountant eenvoudig met de Twinfield-software. In alle gevallen sluit de software naadloos aan bij de paramedische praktijk. Zo worden er in Twinfield eenvoudig koppelingen gemaakt per therapeut en/of per vestiging: zowel op omzet- als op kostenniveau, zodat er altijd een optimaal zicht is op de efficiency

Praktijksoftware
Als accountant werk ik namens veel paramedische praktijken dagelijks met Twinfield. Wat opvalt is dat de software goed aansluit bij wat zorgverleners nodig hebben. Daarnaast brengt Twinfield ons direct op de hoogte van verbeteringen en nieuwe toepassingen in hun software. Zo kunnen wij als accountant onze paramedische praktijken optimaal van dienst zijn”
Dennis Henderiks
Fact4Fysio