Online Plannen

Online Plannen

De vernieuwde versie van Online Plannen is beschikbaar voor alle Fysiomanager-gebruikers. Deze handige functie is kosteloos te vinden in MijnZorgtoegang. Hiermee kan een cliënt eenvoudig een afspraak maken vanaf laptop, tablet of telefoon, rechtstreeks via de website van de praktijk.

De bestaande versie had al een mooie aansluiting op de praktijkvoering maar de nieuwe versie is nóg flexibeler.

 

Cliënten konden al heel eenvoudig een eerste afspraak maken met laptop, tablet of telefoon, rechtstreeks via de website van de praktijk. Maar nu is het ook mogelijk dat cliënten via Online Plannen een vervolgafspraak maken in een reeds lopend behandeltraject. Hartstikke handig, cliënten kunnen zelf heel laagdrempelig vervolgafspraken maken, zonder dat er onnodige vragen gesteld worden.

Het werkt erg laagdrempelig; er worden géén onnodige vragen gesteld en de afspraak kan eenvoudig en snel worden vastgelegd. Pas na het vastleggen van de afspraak krijgt de cliënt het verzoek om een account aan te maken. Dit kan ook later met een link vanuit de bevestigingsmail. Het BSN wordt ook niet meer gevraagd dus is het voor je cliënt nóg laagdrempeliger om een afspraak te maken.

Je eigen huisstijl & praktijklogo​

De vormgeving kan volledig naar je eigen huisstijl worden ingericht. Ook wanneer er binnen Fysiomanager met verschillende praktijken wordt samengewerkt met elk een eigen huisstijl, kan Online Plannen altijd op de juiste huisstijl worden ingesteld.

Je hebt de vrijheid om de toegang tot Online Plannen op verschillende posities op jouw website in te stellen.

Als er op je website bijvoorbeeld meerdere vestigingen zijn met ieder een eigen pagina, kies er dan voor om op elke aparte pagina een eigen button “maak een afspraak” toe te voegen. De afspraakbutton is dan automatisch gekoppeld aan de juiste praktijk en bijbehorende huisstijl.

Kijk hiernaast voor de demo of stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op.