Chat with us, powered by LiveChat

Online Plannen

Online Plannen

De vernieuwde versie van Online Plannen is beschikbaar voor alle Fysiomanager gebruikers. Deze prachtige functie is kosteloos te vinden in MijnZorgtoegang. Hiermee kan een patiënt/client eenvoudig een eerste afspraak maken vanaf laptop, tablet of telefoon, rechtstreeks via de website van de praktijk.

Waar de bestaande versie al een mooie aansluiting had op de praktijkvoering, is de nieuwe versie nog flexibeler geworden.

De bestaande versie had een mooie aansluiting op de praktijkvoering, echter de nieuwe versie nog is flexibeler en daardoor verbeterd: door de nieuwe vormgeving van de schermen wordt het de toekomstige patiënt/client zeer eenvoudig gemaakt een afspraak te maken. Het werkt erg laagdrempelig; er worden géén onnodige vragen gesteld en de afspraak kan eenvoudig en snel worden vastgelegd. Pas na het vastleggen van de afspraak krijgt de client het verzoek om een account aan te maken. Dit kan ook later met een link vanuit de bevestigingsmail. Het BSN wordt ook niet meer gevraagd.

Je eigen huisstijl & praktijklogo

De vormgeving kan volledig naar eigen huisstijl worden ingericht: dus gebruik vooral je eigen kleurstelling en logo. Ook wanneer er binnen Fysiomanager met verschillende praktijken wordt samengewerkt met elk een eigen huisstijl, kan Online Plannen altijd op de juiste huisstijl worden ingesteld.

Je hebt de vrijheid om de toegang tot Online Plannen op verschillende posities op jouw website in te stellen. Indien er op je website bijvoorbeeld meerdere vestigingen zijn met ieder een eigen pagina, kies er dan voor om op elke aparte pagina een eigen button “maak een afspraak” toe te voegen. De afspraakbutton is dan automatisch gekoppeld aan de juiste praktijk en bijbehorende huisstijl.

Wordt er gewerkt met een speciale techniek of apparaat? Vanuit die pagina een knop maken, waarbij de keuze voor dit aandachtsgebied al is gemaakt.

Bij het inrichten van een “scope” kan je verschillende delen van het plan-traject al autmatisch in laten vullen. Bijvoorbeeld: Een praktijk heeft 5 foto’s van haar therapeuten online staan, wanneer een client hier op klikt gaat deze gelijk naar de agenda van betreffende therapeut.