Wie en wat is Fysiomanager?

Fysiomanager is een EPD software pakket voor paramedici. Het pakket Fysiomanager wordt uitgebracht door World of Health en is geboren en getogen in Heerenveen. Gemaakt door fysiotherapeuten; eerst voor fysiotherapeuten, nu ook voor alle paramedici.

Nog niet bekend met bovenstaande termen? Snappen we, buiten de medische wereld zijn dit geen gebruikelijke termen. EPD software staat voor elektronisch patiƫntendossier software. Dit is een programma wat elke therapeut moet bijhouden wanneer hij een patiƫnt behandelt.

Tegenwoordig bestaat onze EPD software niet alleen meer uit een elektronisch patiĆ«ntendossier maar kent het vele extra’s waardoor therapeuten geen gebruik hoeven te maken van andere pakketten voor bijvoorbeeld de boekhouding.

Dan de term paramedici: hier vallen fysiotherapeuten, logopedisten, diƫtisten, manueel therapeuten, etc. onder. Kort gezegd; alle eerstelijns zorgverleners.

Je weet nu in het kort wat ons product is. Maar wie zijn wij?

Wij zijn een gezellig team en weten veel over elkaar. Een babbeltje kan bijna altijd. Vooral op donderdag wanneer we allemaal op kantoor zijn voor de gezamenlijke lunch!

We houden dus van gezelligheid maar zijn ook ambitieus en leergierig. Houden van een fijne sfeer op de werkplek. En gaan graag wandelen in de lunchpauzes (en nee, dan gaat het niet over het werk šŸ˜‰)

Zin om ons team te komen versterken? Hieronder vind je onze vacatures:

Manager ICT (32 uur)

De verbindende schakel tussen onze gebruikers en onze software engineers; dat ben jij!

In deze functie houd je je bezig met het continue verbeteren van de processen en systemen van onze EPD software. Dit doe je door te inventariseren welke functionaliteiten noodzakelijk en/of handig zijn voor onze gebruikers. Samen met onze software engineers zorg je ervoor dat de nieuwe functionaliteiten binnen onze EPD software geĆÆmplementeerd worden.

We vragen voor deze functie een senioriteit gezien de complexiteit van het zorgsysteem waar de EPD software op aan moet sluiten.

EPD praktijksoftware Fysiomanager

Wil je graag eens kennismaken maar staat er geen passende functie voor jou tussen? Onze organisatie is flink aan het groeien dus we horen graag van je ā¬‡ļø

Ik weet genoeg; laten we kennismaken!

Moeten we ergens rekening mee houden?