Wie en wat is Fysiomanager?

Fysiomanager is een EPD software pakket voor paramedici. Het pakket Fysiomanager wordt uitgebracht door World of Health en is geboren en getogen in Heerenveen. Gemaakt door fysiotherapeuten; eerst voor fysiotherapeuten, nu ook voor alle paramedici.

Nog niet bekend met bovenstaande termen? Snappen we, buiten de medische wereld zijn dit geen gebruikelijke termen. EPD software staat voor elektronisch patiƫntendossier software. Dit is een programma dat elke therapeut moet bijhouden wanneer hij een patiƫnt behandelt.

Tegenwoordig bestaat onze EPD software niet alleen meer uit een elektronisch patiĆ«ntendossier maar kent het vele extra’s waardoor therapeuten geen gebruik hoeven te maken van andere pakketten voor bijvoorbeeld de boekhouding.

Dan de term paramedici: hier vallen fysiotherapeuten, logopedisten, diƫtisten, manueel therapeuten, etc. onder. Kort gezegd; alle eerstelijns zorgverleners.

Je weet nu in het kort wat ons product is. Maar wie zijn wij?

Wij zijn een gezellig team en weten veel over elkaar. Een babbeltje kan bijna altijd. Vooral op donderdag wanneer we allemaal op kantoor zijn voor de gezamenlijke lunch!

We houden dus van gezelligheid maar zijn ook ambitieus en leergierig. Houden van een fijne sfeer op de werkplek. En gaan graag wandelen in de lunchpauzes (en nee, dan gaat het niet over het werk šŸ˜‰)

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Inbound consultant - 32 tot 40 uur

Als inbound consultant ben jij hƩt visitekaartje voor onze gebruikers. Jij helpt onze gebruikers bij vragen via telefoon en mail. Daarnaast zul je een enkele keer nieuwe groepen gebruikers een training geven hoe te werken met Fysiomanager. Deze trainingen zijn online.

Testen van onze nieuwe functies,  pakketten inrichten voor nieuwe gebruikers en meedenken in verdere optimalisatie van Fysiomanager horen ook bij je takenpakket.

Staat jouw functie hier niet bij maar weet je dat je een echte toevoeging aan ons team bent? Stuur dan een open sollicitatie naar t.oostra@fysiomanager.nl.

Ik weet genoeg; laten we kennismaken!

Moeten we ergens rekening mee houden?