Klantcases

Fysiomanager wil blijven leren van de bevindingen, opmerkingen en feedback van onze gebruikers. Daarom interviewen we regelmatig therapeuten die met onze software werken. We vragen ze naar hun bevindingen: wat doen we goed en wat kan er beter?

“Physitrack kan ik aanbevelen, zeker als je het direct vanuit Fysiomanager aan de behandeling kunt toevoegen. De video’s zijn duidelijk en cliënten kunnen er makkelijk mee oefenen. Het ontvangen van oefenvideo’s voor thuis wordt als zeer positief ervaren en als iets van deze tijd.”

“Fysiomanager werkt heel intuïtief en gemakkelijk: na de medische diagnosecode wordt de indicatiecode automatisch ingevuld, zodat het bij het declareren eigenlijk niet kan misgaan.”

“Met 35 vestigingen en meer dan 140 rugexperts in dienst vraagt overstappen op een ander EPD absoluut organisatievermogen, maar het is prima te doen.”

TopzorgGroep

“Fysiomanager is een organisatie die goed met ons meebeweegt en altijd in de pas blijft lopen met onze snelle groei!”

Deze mooie uitspraak is afkomstig van Roos Lubbers-Slee, Quality Director van de TopzorgGroep, een sterk groeiende paramedische organisatie met 34 vestigingen in heel Nederland. Roos is al jaren klant van Fysiomanager.

Fysius

"Fysiomanager is een razendsnel en intuïtief pakket."

“Ik heb alle cliënten direct in beeld; om van het ene naar het andere dossier te wisselen hoef ik niet steeds opnieuw in te loggen, zoals dit bij cliëntendossiers van verschillende vestigingen in ons vorige pakket wel het geval was. Dat is echt een groot voordeel van Fysiomanager.”

“Net in de tijd dat ik voor mezelf ging beginnen, trok Fysiomanager met een roadshow het land door om hun spiksplinternieuwe product te promoten. Het was helemaal nieuw, het eerste en dus enige webbased programma. Ik was gelijk om, dat wilde ik hebben!”

“Fysiomanager werkt heel overzichtelijk en het lijkt wel telkens makkelijker te worden. Het aantal uren dat wij aan administratie besteden, is duidelijk afgenomen!”

 

“Bij elke update die ik zie langskomen denk ik, ze zijn goed bezig, ze zitten er bovenop!”

FM-VideConsult_header-website

Met drie vestigingen lijkt het veranderen van EPD een behoorlijk gedoe. Het bleek gelukkig mee te vallen. De eerste declaraties zijn inmiddels verstuurd, met succes.

Met de dienst DeclaratieOntzorgd wordt het gehele declaratietraject de praktijk uit handen genomen. Van het verzenden van de factuur tot en met het verwerken van de retourinformatie.

Begin 2019 stapte Fysio.com over van FysioRoadmap naar de praktijksoftware van Fysiomanager. Hoe verliep dit proces?

Welke goede of zwakke punten merkt een ‘net-overgestapte’ klant op? Wat zijn de opvallende zaken aan het pakket van Fysiomanager?

In Fysiomanager kunnen beroepsgroepen in hetzelfde pakket samenwerken. Bij Kinderpraktijk SamSam werken logopedisten, kinderfysiotherapeuten en kinderergotherapeuten in hetzelfde pakket. Handig, of niet?

De heldere visuele vormgeving van Fysiomanager en het gebruik van gekleurde icoontjes om aan te geven of er iets mist of toegevoegd moet worden stimuleert de therapeuten om alle stappen te doorlopen; het geeft een visuele prikkel om met het EPD aan de slag te gaan.

Sinds bij elke factuur standaard een iDeal-linkje wordt meegestuurd staan facturen veel minder lang open. Vaak worden facturen dezelfde dag al betaald.

Fysiomanager heeft vele diensten in hun eigen pakket geïntegreerd waardoor het gebruik ervan zeer gemakkelijk en uiterst stabiel werkt.