Inloggen in Fysiomanager

Inloggen in onze EPD software doe je zo:

1) Ga naar het internetadres van je Fysiomanagerpakket. Het adres is als volgt opgebouwd: naamvanhetpakket.fysiomanager.nl

Let op: dit is altijd zonder www!

2) Vervolgens log je in met je gebruikersnaam en het ontvangen wachtwoord.

3) Eventueel moet je nog een code invoeren (2 factor authenticatie)

Ā 

Nu ben je klaar om van start te gaan!

2 factor authenticatie - EPD software Fysiomanager

2 factor authenticatie

Afhankelijk van de instellingen in je Fysiomanagerpakket wordt je na het inloggen gevraagd een code in te voeren.

Dit is de 2 factor authenticatie, een extra beveilingsmaatregel in je pakket. De beheerder van je pakket kan instellen dat er naast de gebruikersnaam en het wachtwoord  altijd ingelogd moet worden met een code.

Waar vind je de code?

De code kun je genereren met een zogenaamde authenticator app op je telefoon Ć³f je ontvangt de code in je e-mail. Maar net hoe je het ingesteld hebt.

Wachtwoord beveiliging

Vanuit veiligheidsoogpunt wordt je regelmatig gevraagd een nieuw wachtwoord aan te maken voor het werken met onze EPD software. Er verschijnt dan automatisch een melding op je scherm.

Is je account geblokkeerd? Neem dan contact op met je beheerder, deze kan een nieuw wachtwoord voor je instellen.

100% veilig

Met onze elekotronisch patiƫntendossier software werk jij 100% veilig. Onze EPD software is NEN 7510 en ISO/IEC 27001 gecertificeerd. Daarnaast voldoet het aan de eisen van KNGF en Keurmerk Fysiotherapie. Gevoelige informatie is dus maximaal beveiligd!

Volledig in-the-cloud

Onze EPD software voor paramedici bevindt zich van oudsher volledig in-the-cloud. Hierdoor is het mogelijk vanaf elke plek met internet, met elk device te werken.

Bijkomend voordeel: je werkt met het snelste pakket op de markt!

Fysiomanager: Solide alles-in-Ć©Ć©n pakket

Onze EPD software bestaat uit 1 solide progamma; gƩƩn koppelingen met losse onderdelen. Fysiomanager is een web-based softwarepakket, waarin het elektronisch patiƫntendossier wordt gecombineerd met een agenda, Online Plannen, cliƫntportaal, financiƫle administratie en Business Intelligence. Een alles-in-ƩƩn pakket waarmee gebruikers 24/7 vanaf iedere (werk)plek, op elk device, kunnen werken.

Onze software is dus zeker niet alleen fysiotherapie software maar een solide EPD software pakket waar alle paramedici mee uit de voeten kunnen.

Lees via de knoppen meer over de volgende onderwerpen:

Jij meer tijd voor zorg; wij de administratie!

We vertellen je graag meer; ga voor persoonlijk contact naar onze contactpagina

Op de hoogte zijn van onze nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze social media kanalen ā¬‡ļø