Vraag een demonstratie aan

Aanvraag voor een demo via Teams

Jouw ideale EPD software is helemaal ingericht op jouw behoeftes en ondersteunt jouw praktijk waar nodig. Geef ons 3 tot 4 maanden, van tekenen tot startmoment, zodat jij los kunt als een echte Fysiomanager-pro!

Lees op onze overstappagina wat wij in de tussentijd voor je doen.

Totaal aantal behandeluren per week / 38
Belangrijke notitie altijd zichtbaar
“Fysiomanager werkt heel intuïtief en gemakkelijk: na de medische diagnosecode wordt de indicatiecode automatisch ingevuld, zodat het bij het declareren eigenlijk niet kan misgaan.”
Tessa van der Velde
Eigenaar De Fysio Studio
“Fysiomanager is veel meer dan een EPD: het is een totaaloplossing voor praktijken en grote organisaties als de onze. Fysiomanager is dan de basis voor de totale bedrijfsvoering: van EPD t/m declaratie, administratie en Business Intelligence.”
Eline Termaat
Voormalig Directeur van Fysius

Direct overstappen?

Jouw ideale EPD software is helemaal ingericht op jouw behoeftes en ondersteund jouw praktijk waar nodig. Geef ons 3 tot 4 maanden, van tekenen tot startmoment, zodat jij los kunt als een echte Fysiomanager-pro!

Vul hieronder je gegevens in, nemen wij contact op om de overstap met je door te spreken!

Totaal aantal behandeluren per week / 38
agendas naast elkaar - EPD praktijksoftware Fysiomanager

Ben je al Fysiomanager-gebruiker en wil je nog meer uit onze EPD praktijksoftware halen? Bekijk dan onze webinars of informeer naar de mogelijkheden van een consult of training.​