TotaalOntzorgd

Jouw declaraties én boekhouding compleet geregeld

Ontzorgen op zijn best: dat geven we je met TotaalOntzorgd. Niet alleen je boekhouding maar ook je declaraties worden voor je gedaan.

Hiermee nemen de specialisten van Fact4Fysio je boekhouding voor hun rekening en doen wij al je declaratiewerkzaamheden voor je. Dat betekend van het verzenden van de declaratie tot en met het volledig verwerken van de retourinformatie.

Kun jij weer doen wat je het liefst doet: patiënten behandelen!

EPD praktijksoftware Fysiomanager

DeclaratieOntzorgd

Achterlopen met declaraties wil je niet. Wanneer je DeclaratieOntzorgd bij ons afneemt, zorgen wij ervoor dat je declaraties verzonden worden. 

Komt er retourinformatie? Dan handelen wij dit ook voor je af.

Kun jij je richten op het behandelen van je patiënten!

BoekhoudOntzorgd

Met onze service BoekhoudOntzorgd koppelen de specialisten van Fact4Fysio hun boekhoudexpertise aan jouw boekhouding. Hierdoor ben je nauwelijks tijd kwijt aan je administratie!

Wel houdt je altijd inzicht in je cijfers door middel van de praktijkcockpit. In deze cockpit maak je makkelijk duidelijke overzichten.

Wil je een diepere analyse van je cijfers? Dat kan met FM Analytics.

Fact4Fysio - EPD praktijksoftware Fysiomanager

Alles uit handen

Fact4Fysio doet het volgende voor je:

Afhankelijk van je verzekeringsmaatschappij kunnen ziekmeldingen zelfs aan NMBRS worden gekoppeld. Hierdoor verloopt de verwerking van ziekmeldingen geheel automatisch.

Meer weten? Laat je gegevens achter; wij nemen contact met je op!

Let op: door explosieve groei bij TotaalOntzorgd hebben wij op dit moment te weinig ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Binnenkort kun je je weer aanmelden voor meer informatie over DeclaratieOntzorgd en TotaalOntzorgd.

Voor BoekhoudOntzorgd kun je wel meer informatie opvragen.

Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief én volg ons op social media ⬇️