Patiëntenportaal

Het visitekaartje van jouw praktijk​

In Fysiomanager is het patiëntenportaal (ook wel MijnZorgtoegang genoemd) volledig geïntegreerd. Met het patiëntenportaal bied je jouw cliënten een unieke mogelijkheid om online betrokken te zijn bij het zorgproces. Voorafgaand en tijdens de behandeling kun je vragenlijsten aan je cliënten aanbieden. De ingevulde vragenlijsten zijn direct beschikbaar in het EPD in Fysiomanager: als therapeut hoef je daar niets meer aan te doen.

Online vragenlijsten voor de patiënt

Het systeem voorziet ook in een systematiek van notificatie: de cliënt krijgt een mail dat er een vragenlijst klaar staat. En als er geen respons is binnen een instelbare periode worden er automatisch herinneringen gestuurd. Door de overzichtsfunctie in Fysiomanager te gebruiken, weet je exact welke vragenlijsten gepubliceerd zijn. Binnen de standaard-procedures en standaard-behandelplannen kun je bovendien vooraf al aangeven welke lijsten standaard naar de patiënt worden gestuurd, dat scheelt tijd!

App voor MijnZorgtoegang

 

Deze module is tevens de motor van de MijnZorgtoegang-app voor jouw patiënten. Hét digitale visitekaartje waarmee je patiënten jouw praktijk altijd bij de hand hebben. Nooit meer een vergeten afspraak; met de MijnZorgtoegang-app hebben patiënten hun afspraken altijd overzichtelijk in beeld en krijgen ze automatisch een tijdige reminder. Jouw “no-show” zal zeker afnemen! Lees hier meer over de MijnZorgtoegang-app.

Nieuwe gebruikers hebben standaard MijnZorgtoegang inbegrepen in de maandelijkse kosten. Gebruikt jouw praktijk al langere tijd Fysiomanager? Dan kan het zijn dat deze module nog niet aanstaat. In dat geval zitten er kosten aan verbonden om deze te gebruiken. Je kunt MijnZorgtoegang al gebruiken voor €4,80 per FTE (excl.btw) per maand. Hiermee heb je dus ook toegang tot de app.

Vul hieronder je gegevens in en wij integreren MijnZorgtoegang in jouw Fysiomanager-pakket.

Aanvraag MijnZorgtoegang/patiëntenportaal
MijnZorgtoegang gebruikt de praktijknaam voor de notificaties (e-mailberichten) naar de patiënt. Vul hier dus de praktijknaam zoals je deze in de mailing naar de patiënt wilt hebben.