Video’s van het EPD & praktijksoftware

Bekijk hier de video’s over de voordelen van Fysiomanager

Fysiomanager is er voor jou. Daarom hebben we het EPD & de praktijksoftware zo gemaakt dat het voor jou het beste werkt. Bekijk in de video hiernaast alle gemakken van Fysiomanager.

Overstappen op Fysiomanager

Onze specialisten helpen je bij het overstappen naar Fysiomanager.

Bekijk hiernaast de video waarin Monique de Wit (Fysiotherapie De Hampoort) je vertelt hoe het overstappen bij haar in de praktijk verliep.

Fysiomanager denkt met je mee

Bekijk hiernaast de video waarin Marian Keinemans (De Fysio) je vertelt op welke manier de praktijkvoering ondersteunt wordt door Fysiomanager.

Auditproof

Praktijken ontkomen niet aan audits: het voorbereidende werk van een audit is intensief en belastend voor de praktijk. Fysiomanager kent ‘de klappen van de zweep’ als het gaat om juiste dossiervorming en alle overige digitale zaken die tijdens een audit onder de loep worden genomen.

Arjan Esschendal van PCM Dalen vertelt in de video op welke manier Fysiomanager kan begeleiden bij een audit.

Onze specialisten van de servicedesk staan voor je klaar

Voor vragen over Fysiomanager kun je altijd bij ons terecht. Via de site kun je chatten maar je kunt ons ook altijd bellen of een mailtje sturen.

Martha Ament  (Zorgcentrum Leeuwarden Zuid) vertelt je hoe zij onze service ervaart.

Hét digitale visitekaartje van jouw praktijk

Met het patiëntenportaal (ook wel MijnZorgtoegang genoemd), heeft de cliënt jouw praktijk altijd bij de hand. In het portaal kun je behandelstappen met je cliënt delen of vragenlijsten automatisch klaarzetten. Bekijk hiernaast meer voordelen van de app.

Big data wordt business intelligence

Business Intelligence is het thema van deze tijd; data zijn hot! Maar wat kun je met data in je eigen praktijk? Heel veel, zeker wanneer je gebruik maakt van onze eigen tool binnen Fysiomanager, FM Analytics! Hiermee heb je alle informatie op het gebied van kostenbeheersing, omzet(groepen) en urenregistraties snel inzichtelijk. Met FM Analytics weet je exact wat er speelt in de praktijk!