Chat with us, powered by LiveChat

Webinars

Onze software is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk; u leert de functies en mogelijkheden snel en op een natuurlijke manier te gebruiken. Startende gebruikers worden volledig getraind om optimaal gebruik van ons systeem te kunnen maken. Dit doen we altijd op locatie. Voor specifieke onderwerpen organiseren wij regelmatig webinars. Bij een webinar logt u in vanuit uw eigen praktijk; u kijkt dan via uw eigen beeldscherm mee op het beeldscherm van de cursusleider. U kunt vragen stellen en de uitleg volgen. Er kijken meerdere gebruikers mee, het uitwisselen van ervaringen is ook mogelijk. Onze webinars zijn zo samengesteld dat u binnen één uur volledig bent bijgepraat. Een hele efficiënte manier om in korte tijd op de hoogte van het onderwerp te zijn.

Binnen één uur geheel op de hoogte!

Webinar procedurebeheer

In één uur op de hoogte van zowel de initiële als de inhoudelijke inrichting van het onderdeel Procedure beheer.

Webinar productenbeheer

Met een product kunt u een reeks behandelingen als totaalbedrag factureren aan een bedrijf, patiënt of als beweegprogramma aan een zorgverzekeraar.

Online plannen

Met de module Online plannen biedt u uw nieuwe patiënten de mogelijkheid om zich via uw website aan te melden en, indien gewenst, in te plannen. Na het aanmelden kunt u de patiënt bovendien de gelegenheid geven om meteen vragenlijsten online in te vullen.

Nieuwste mogelijkheden van Fysiomanager

Deze webinar is bedoeld om de mogelijkheden en aanpassingen die tijdens de laatste updates zijn gedaan, nader toe te lichten.

MijnZorgtoegang.nl

Om patiënten de mogelijkheid te bieden om vragenlijsten online in te vullen, kan gebruik gemaakt worden van MijnZorgtoegang.nl.

Declaratieproces en verwerken retour informatie

Het declareren binnen Fysiomanager is op zich een eenvoudig proces, maar een aantal mogelijkheden zijn niet zo bekend. Na afloop van deze webinar heeft u het declaratieproces onder controle.

Resources

Resource beheer is een functie waarmee u apparaten of ruimten kunt beheren. Door bijvoorbeeld een apparaat via een resource te beheren, kunt u het apparaat in de Fysiomanager agenda reserveren. Op deze manier is de kans op dubbele planning van het apparaat niet meer aanwezig.

Correspondentiebeheer

Het aanmaken van nieuwe en het wijzigen van bestaande briefsjablonen en alle mogelijkheden daarbij. Hoe richt ik de briefsjablonen op een dusdanige manier in dat de meeste gegevens automatisch in de brief terecht komen?

Combinatie verschillende onderwerpen (webinar ‘op maat’)

Resource beheer is een functie waarmee u apparaten of ruimten kunt beheren. Door bijvoorbeeld een apparaat via een resource te beheren, kunt u het apparaat in de Fysiomanager agenda reserveren. Op deze manier is de kans op dubbele planning van het apparaat niet meer aanwezig.

Fysiomanager App (+Documentenarchief)

In deze webinar zullen verschillende, kortere onderwerpen behandeld worden. De deelnemers kunnen van tevoren aangeven welke onderwerpen ze graag behandeld zouden willen zien.


Zowel in het voorjaar als in het najaar bieden we de webinars aan. Op dit moment zijn er nog geen data gepland. Hou onze social media kanalen in de gaten voor actuele informatie over komende webinars.