Chat with us, powered by LiveChat

Webinars

Onze software is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk; u leert de functies en mogelijkheden snel en op een natuurlijke manier te gebruiken. Startende gebruikers worden volledig getraind om optimaal gebruik van ons systeem te kunnen maken. Dit doen we altijd op locatie. Voor specifieke onderwerpen organiseren wij regelmatig webinars. Bij een webinar logt u in vanuit uw eigen praktijk; u kijkt dan via uw eigen beeldscherm mee op het beeldscherm van de cursusleider. U kunt vragen stellen en de uitleg volgen. Er kijken meerdere gebruikers mee, het uitwisselen van ervaringen is ook mogelijk. Onze webinars zijn zo samengesteld dat u binnen één uur volledig bent bijgepraat. Een hele efficiënte manier om in korte tijd op de hoogte van het onderwerp te zijn.

Binnen één uur geheel op de hoogte!

Webinar procedurebeheer

In één uur op de hoogte van zowel de initiële als de inhoudelijke inrichting van het onderdeel Procedure beheer.

Webinar productenbeheer

Met een product kunt u een reeks behandelingen als totaalbedrag factureren aan een bedrijf, patiënt of als beweegprogramma aan een zorgverzekeraar.

Online plannen

Met de module Online plannen biedt u uw nieuwe patiënten de mogelijkheid om zich via uw website aan te melden en, indien gewenst, in te plannen. Na het aanmelden kunt u de patiënt bovendien de gelegenheid geven om meteen vragenlijsten online in te vullen.

Nieuwste mogelijkheden van Fysiomanager

Deze webinar is bedoeld om de mogelijkheden en aanpassingen die tijdens de laatste updates zijn gedaan, nader toe te lichten.

MijnZorgtoegang.nl

Om patiënten de mogelijkheid te bieden om vragenlijsten online in te vullen, kan gebruik gemaakt worden van MijnZorgtoegang.nl.

Declaratieproces en verwerken retour informatie

Het declareren binnen Fysiomanager is op zich een eenvoudig proces, maar een aantal mogelijkheden zijn niet zo bekend. Na afloop van deze webinar heeft u het declaratieproces onder controle.

Fysiomanager Analytics

Voor de noodzakelijke Business Intelligence is er Fysiomanager Analytics. Hiermee heeft de praktijkhouder alle informatie over kostenbeheersing, omzet(groepen) en urenregistraties inzichtelijk. Er is erg veel mogelijk en het is gebruikersvriendelijk. In dit webinar laten we u graag alle mogelijkheden zien!

Correspondentiebeheer

Het aanmaken van nieuwe en het wijzigen van bestaande briefsjablonen en alle mogelijkheden daarbij. Hoe richt ik de briefsjablonen op een dusdanige manier in dat de meeste gegevens automatisch in de brief terecht komen?

Combinatie verschillende onderwerpen (webinar ‘op maat’)

In deze webinar zullen verschillende, kortere onderwerpen behandeld worden. De deelnemers kunnen van tevoren aangeven welke onderwerpen ze graag behandeld zouden willen zien.

Fysiomanager App (+Documentenarchief)

Meer weten over alle ins-and-outs van de Fysiomanager-app? In dit webinar ben je in een uurtje weer op de hoogte van alle handige functies en nieuwe toepassingen.


De eerstvolgende webinars zijn in januari 2020. Wilt u het nieuwe jaar goed van start? De inschrijving is geopend.

De webinars Analytics en Declaratieproces en retourinformatie zijn volgeboekt. In het najaar worden de webinars herhaald en kunt u zich weer inschrijven.

Schrijf je in voor een webinar
Met de verzending ga ik akkoord dat bovenstaande gegevens door World of Health (Fysiomanager) worden verwerkt.