Chat with us, powered by LiveChat

FAQ Overstappen

Regelmatig vragen therapeuten ons wat er allemaal komt kijken bij het overstappen naar een nieuw EPD / administratiesysteem voor de praktijk. We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

 Uiteraard kun je voordat je een keuze maakt eerst een vrijblijvende demonstratie aanvragen. Wanneer je het vervolgens graag zelf wilt uitproberen, kunnen we een proefpakket aanleveren.

Snel! We kunnen binnen een week een werkend pakket aanleveren.

Standaard hebben wij een jaarcontract. Na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar.

Deze zetten wij voor je over naar jouw Fysiomanager omgeving. Dit gebeurt 100% veilig en zonder enig dataverlies.

Zeker, zo hebben we onlangs de overstap begeleidt van Corpus Company uit Amsterdam waarbij we binnen een week alle gegevens vanuit Intramed in Fysiomanager hebben gezet.

Wij zetten therapeuten, locaties en patiëntengegevens over naar Fysiomanager. Mocht je huidige EPD systeem een export bestand uitgeven, dan kunnen wij ook alle dossiers overzetten. Met onze handige overstapservice begeleiden we je bij de overstap en bij het werken met Fysiomanager. Lees meer over de overstapservice.

Fysiomanager groeit letterlijk met de praktijk mee. Ben je een solist, dan betaal je ook voor één gebruiker. Heb je meerdere medewerkers, dan worden de kosten maandelijks bepaald aan de hand van het aantal FTE (gedeclareerde/gefactureerde behandelingen). Wil je weten wat het voor jouw praktijk kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvraag