Overstapservice

Overstappen op Fysiomanager is eenvoudig. Met onze Overstapservice wordt het zorgvuldig geregeld.

Nieuwe gebruikers gaan in 4 stappen over op onze praktijksoftware.

1. Wij zetten jouw data over

De data wordt vanuit het EPD dat je nu gebruikt, overgezet in Fysiomanager. Het overzetten van data is ook mogelijk wanneer er twee verschillende softwaresystemen tegelijkertijd worden gebruikt. Ondertussen kun jij gewoon doorwerken.

2. Opleiding op jouw locatie of online

Alle therapeuten krijgen instructie om snel wegwijs te raken met Fysiomanager. Aan het einde van deze instructie kunnen jij en de andere therapeuten direct aan de slag.

Beginscherm EPD praktijksoftware voor Fysiotherapie en overige paramedici

3. Samen de eerste declaraties indienen

Als je de eerste keer vanuit Fysiomanager gaat declareren, begeleiden we je volledig. Niet dat het declareren zo ingewikkeld is, maar er zijn altijd handigheidjes en tips om het zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk te doen. De eenvoud en snelheid van het declaratieproces van Fysiomanager zal je verbazen.

Afbeelding van Fysiomanagermedewerker Rick die het het EPD en de praktijksoftware voor fysiotherapeuten laat zien aan twee mensen.

4. Indien gewenst komen we nog een keer bij je langs

Als je daar behoefte aan hebt, komt onze consultant (nogmaals) een dagdeel langs om vragen te beantwoorden. Dit kan direct na de overstap zijn of een tijdje later, dat bepaal je natuurlijk zelf. We kunnen ook een videogesprek houden, we doen wat jouw voorkeur heeft.

Heb je later nog vragen of is er iets niet duidelijk? Dan kan je altijd terecht bij ons uitstekende serviceteam!

vrouw videocall
'De Fysiomanager Overstapservice helpt praktijken in vier stappen snel over te stappen en gewend te raken aan de software. Het hele traject van overstappen is ons heel erg meegevallen!'
fysiopuntcom_logo
Sigrid de Vries
Managing partner van Fysio.com, Amsterdam

Nieuwsgierig geworden?

Vraag hier meer informatie aan

Klik hier