Elektronisch patiëntendossier software

Elektronisch patiëntendossier voor paramedici

Fysiomanager is dé software voor álle paramedici. Laat je niet misleiden door de naam, het is er écht voor alle paramedici. We zouden ook Logomanager kunnen heten, Ergomanager of Huidmanager. Maar we hechten aan onze roots en van oorsprong is Fysiomanager, inderdaad, opgericht door en voor fysiotherapeuten.

Elektronisch patiëntendossier software

Fysiomanager is continu in ontwikkeling, we hebben ons inmiddels ontwikkeld tot praktijksoftware voor alle paramedici. Want voor elke paramedicus geldt: het elektronisch patiëntendossier is de ruggengraat van de praktijk. En in de basis is dat voor veel paramedici gelijk.

Jouw EPD en praktijksoftware
elektronisch patiëntendossier software

De belangrijkste onderdelen van de praktijksoftware zijn het elektronisch patiëntendossier, het overzichtelijke dashboard en de financiële administratie. Bij Fysiomanager werk je altijd vanuit de agenda. De praktijksoftware heeft een zeer eenvoudige navigatie. Onze gebruikers zeggen: werken met Fysiomanager is zeer intuïtief werken. Geen klik te veel, geen eindeloze scroll-down menu’s. Alle relevante informatie is overzichtelijk op één scherm weergegeven.

Praktijksoftware

Fysiomanager is méér dan alleen een EPD; het omvat eigenlijk alle software die jouw praktijk nodig heeft. De praktijksoftware bestaat uit één solide programma; géén koppelingen met losse instabiele onderdelen. Fysiomanager heeft een groot scala aan diensten in haar praktijk software geïntegreerd. Denk bijvoorbeeld aan administratie-, boekhouding- of oefensoftware. Zo wordt jouw praktijkvoering verder ondersteund. Je kunt Fysiomanager zelf kosteloos uitbreiden, afhankelijk van je eigen wensen en behoeften. De praktijksoftware neemt je veel uit handen, zonder dat je erover hoeft na te denken. Zo worden de indicatiecodes automatisch geteld en overgezet en worden alle dossiers gecontroleerd op volledigheid.

vrouw videocall
“De kracht van Fysiomanager is dat het erg intuïtief werkt: elke stap en actie is logisch en gaat haast vanzelf. Bovendien is het een zeer stabiel programma; in de afgelopen 15 jaar heb ik altijd verbinding gehad!”​
Ton Schotman
Ton Schotsman
Praktijkeigenaar Fysio-Osten

Beveiliging van patiëntendossiers

Patiëntendossiers zijn natuurlijk privacygevoelig. Daarom is onze software op de best mogelijke manier beveiligd, namelijk met twee-factor-authenticatie. De software draait bovendien in de cloud, bij één van de snelste en beste serverparken van Europa. Zo heb jij altijd toegang tot jouw patiëntendossiers, waar je ook benT.

Declareren, factureren en betalen met iDEAL

Alles wat in de agenda is genoteerd, is ook met één klik te declareren. Het controleren van de retourinformatie is al net zo eenvoudig; het wordt automatisch in real-time binnengehaald en gecontroleerd met de elektronisch patiëntendossier software.
Heeft jouw cliënt het aantal vergoedingen verbruikt? Fysiomanager zet automatisch een patiëntfactuur voor je klaar. Vanuit de praktijksoftware kunnen patiënten hun factuur gelijk en gemakkelijk via iDEAL betalen.