Elektronisch patiëntendossier software

Elektronisch patiëntendossier voor paramedici

Fysiomanager is dé EPD software voor álle paramedici. Laat je niet misleiden door de naam; het is er écht voor alle paramedici.

Van oudsher is Fysiomanager opgericht door en voor fysiotherapeuten. De EPD software bleek zo goed in elkaar te steken dat we verder zijn gaan bouwen om het voor álle paramedici geschikt te maken.

Ook jij als ergotherapeut, logopedist of diëtist kunt daardoor uitstekend uit de voeten met ons pakket!

EPD software Fysiomanager

Onze voordelen

elektronisch patiëntendossier software

Solide alles-in-1 EPD software

Ons elektronisch patiëntendossier is een web-based softwarepakket wat bestaat uit 1 solide programma; bij ons vindt je geen koppelingen met losse onderdelen.

Het pakket bestaat niet alleen uit een elektronisch patiëntendossier maar kent vele handige extra’s. De EPD software voor therapeuten bestaat onder andere uit een Agenda, Online Plannen, Patiëntenportaal, financiële administratie en Business Intelligence.

Meer weten over de verschillende onderdelen? Lees dan verder via onderstaande knoppen ⬇️

Kosteloos uitbreiden

Je boekhoudpakket, administratie of oefenpakket kun je makkelijk aan Fysiomanager verbinden met API koppelingen. Je kunt zoveel programma’s koppelen als je wilt. 

Zo zorgen wij voor de perfecte ondersteuning van jouw praktijk.

Benieuwd met welke partners wij samenwerken? Bekijk ze via onderstaande knop!

EPD software Fysiomanager
“De kracht van Fysiomanager is dat het erg intuïtief werkt: elke stap en actie is logisch en gaat haast vanzelf. Bovendien is het een zeer stabiel programma; in de afgelopen 15 jaar heb ik altijd verbinding gehad!”​
Ton Schotman
Ton Schotsman
Praktijkeigenaar Fysio-Osten

Volledig in-the-cloud

Automatische updates, snelste EPD software op de markt én werken waar je wilt: dat zijn de voordelen van een elektronisch patiëntendossier dat vanaf het allereerste begin al in-the-cloud staat.

 

Optimaal veilig werken

Onze EPD software is NEN 7510 en ISO/IEC 27001 gecertificeerd. Ook voldoet ons elektronisch patiëntendossier software aan de eisen van KNGF en Keurmerk Fysiotherapie.

Daarnaast werkt Fysiomanager standaard met 2 factor authenticatie.

Je gegevens zijn daarmee optimaal beveiligt.

 

Declareren, factureren en betalen met iDEAL

Alles wat in de agenda is genoteerd, is ook met één klik te declareren. 

Het controleren van retourinformatie is al net zo eenvoudig; het wordt real-time binnengehaald en gecontroleerd met de elektronisch patiëntendossier software.

Heeft jouw patiënt het aantal vergoedingen verbruikt? Fysiomanager zet automatisch een patiëntfactuur met iDEAL voor je klaar!

Jij meer tijd voor zorg; wij de administratie!

We vertellen je graag meer; ga voor persoonlijk contact naar onze contactpagina

Op de hoogte zijn van onze nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze social media kanalen ⬇️